Thuisbezorgd: Chinees van Joy Luck Amsterdam

Hallo daar! Man, gisteravond was echt een ramp. Wat ben ik een watje zeg, mijn hemel. We hadden op werk vanaf half 5 een borrel, omdat een collega weg ging bij DeLaMar. Meestal ben ik bij dit soort borrels niet zo happig op wijn (kun je dat zeggen?), maar vandaag besloot ik toch een wijntje te nemen. SLECHT besluit. Ik heb uiteindelijk drie glaasjes gehad (drie maar!) en ging toen prima naar huis. Maar eenmaal thuis was ik echt nergens meer toe in staat! Weet je nog dat filmpje met mijn guilty pleasures waarin ik vertel waarom ik zo hou van alcoholvrij spul? Ik kan echt zo slecht tegen alcohol. Ik viel totaaaaaaal in slaap zodra ik thuis was, terwijl ik gisteravond echt honderdduizend dingen wilde doen voor m’n blog & boek. STOM! Ik heb zelfs door de helft van Expeditie Robinson heen getukt.

Nou, je snapt denk ik wel dat ik ook echt totaal niet in staat was om te koken die avond, haha. En dus bestelde ik een maaltje van thuisbezorgd. Eigenlijk had ik lekker wraps met heel veel avocado en wat falafel willen maken, maar ik kon NIKS meer. En dus werd het Chinees van Joy Luck. Wat heel lekker en prima was. Na het eten viel ik in slaap en om 10 uur ging ik naar bed. Tot zo ver mijn uberproductieve avond…

En dus ben ik vanochtend (vrijdagochtend) maar lekker op tijd opgestaan en zit ik nu wat blog-werk te doen ๐Ÿ˜€ En dat is heerlijk! Dus, in the end kwam alles nog goed… ๐Ÿ˜€

Ik heb vandaag trouwens best wel een toffe dag voor de boeg! Ik zit nu lekker te ontbijten met megadikke pannenkoeken en stroop (mjam) en ga straks naar werk voor another day in the office (dit klinkt saaier dan het is hoor, haha). En dan na werk ga ik vanavond naar de CD-presentatie van Amber Kamminga! ๐Ÿ˜€ Dat is een hele goede vriendin van mij en ze gaat haar eerste CD (EP?) presenteren!! Super zin in! ๐Ÿ˜€ Dus, jeeej.

Ik spreek jullie morgen weer! Tot dan & fijne vrijdag allemaal!


LEKKER SOCIAAL:

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

4 reacties op “Thuisbezorgd: Chinees van Joy Luck Amsterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *