Thuisbezorgd: Scaloppa alla gorgonzola van pizzeria Michelangelo

Hoi hoi allen:) Ik was zonet bij de lancering van een nieuwe website over gezonde voeding: foodness.nl. Dat was heel leuk en ik vertel er denk ik later meer over (als ik ook wat foto’s heb van de lancering of al een eerste artikel, want ja ik ga voor ze bloggen, kan posten). De borrel duurde tot een uurtje of 8 en ik had nog niet echt gegeten toen ik rond die tijd richting huis ging. Nu gaan borrelen en koken bij mij echt héél slecht samen en daarom bestelde ik een heerlijk maaltje dat thuis werd bezorgd. Top-uitvinding.

Ik heb altijd een paar standaard adresjes waar ik m’n eten bestel in Amsterdam. Zo ga ik voor Chinees altijd voor Joy Luck, voor sushi altijd voor SushiOne en voor Mexicaans ZEKER NIET voor Taco Mundo (echt, haal dat nooit, maar dan ook nooit, in je hoofd. Wat een smerig eten. Sorry:P). Maar zo heb ik dus ook een vast adresje voor een van m’n favoriete gerechtjes: scaloppa alla gorgonzola. Oftewel kalfsvlees in gorgonzolasaus. Dit bestel ik altijd bij Pizzeria Michelangelo (of als ik in Assen ben bij Iso la bella), die niet staan geregistreerd bij thuisbezorgd, die geen website hebben en die je dus alleen telefonisch kunt bereiken (020 686 7794). Maar echt top eten! Ooit hoorde ik iemand zeggen dat zij toch wel de slechtste pizzeria van Amsterdam zijn, maar oh oh oh ik vind echt dat je er heerlijk kunt eten.

Altijd bestel ik bij deze pizzeria, die overigens ook nog eens behoorlijk goedkoop is, hetzelfde. Als ik pizza neem ga ik voor quattro stagioni en anders bestel ik de scaloppa. Ik moet eerlijk zeggen dat de pizza’s vaak wel half koud aankomen hier thuis en dat de frites bij de scaloppa behoorlijk klef zijn, maar toch blijf ik hier bestellen omdat het wel ZO lekker is 😀

Nou goed. Dat at ik dus vanavond! Overigens kun je dit maaltje ook heel gemakkelijk zelf maken volgens dit recept. En ja, die ingrediënten had ik toevallig zelf ook nog in huis. En nee, ik kon het echt niet meer opbrengen om het zelf klaar te maken. Heeft iedereen wel eens, toch?

Wat is jouw favoriete bestelrestaurant?

Misschien vind je dit ook lekker:


17 reacties op “Thuisbezorgd: Scaloppa alla gorgonzola van pizzeria Michelangelo

  • Anoniem zegt:

    Ha Leonie!
    Wat fijn dat je ff terug mailt, no hard feelings hoor! Vind het al super leuk dat je de tijd neemt,

    Ik mail je terug en voel je niet verplicht hoor ,alle begrip :)!

  • Hey Jerney! Ik lees nu pas je e-mail. Hij hangt al héél lang in m'n nog-te-beantwoorden-lijst, haha. Sorry daarvoor 🙂 Ik antwoord je even via de mail! Sorry dat je zo lang hebt moeten wachten.

  • Anoniem zegt:

    Hee leonie,
    Ik heb je gemaild een keer in november en een in december. Krijg je ze wel binnen? Want anders ga ik met mn laptop mailen want die telefoon werkt niet meeeee ! :/. Ik hoop van je te horen! 😀 . Heb dit recept weer gemaakt trouwens, super verslavend!
    Groetjes Jerney

  • Anoniem zegt:

    Super schattig! Weet jij heeel toevallig hoe je ze maakt? :0. Heb je evt. Een mail adres waar ik je op kan contacten? Ben heel benieuwd hoe je je blog bent begonnen etc..
    Snap het ook als je daar geen tijd of behoefte aan hebt hoor!:)

    Groetjes Jerney

  • Anoniem zegt:

    Jam! Ziet er ook erg goed uit.. wat zijn eigenlijk die balletjes, lijken wel een soort mini broodjes? Maar vind je blog super leuk gedaan, kijk er regelmatig op!

    Groetjes Jerney

  • Dus je gaat naar een borrel van een foodblog die tot 20:00 duurt maar je krijgt er geen eten . . . beetje jammer hahaha 😉

    Wij wonen in een redelijk klein dorp dus meer dan chinees / shoarma / pizza kan je hier niet bestellen. Denk dat wij ongeveer 4x per jaar wat bestellen, wat zo lekker is het ook weer niet en je betaald je blauw.
    Dat zijn wel de momenten dat een grote stad fijn zou zijn, ff voor een prikkie wat laten bezorgen 😀

    • haha, er was wel eten maar ik liep 't steeds mis. Jammer! 4x per jaar iets thuis laten bezorgen is alleen maar goed, wat je zegt; het is duur en 't vaak nieteens waard!

  • Was zelf gisteravond nog op zoek naar een goede pizzeria, bedankt voor de tip! Ga het zeker eens proberen 🙂
    Als je een keer wel lekker Mexicaans (of eigenlijk tex-mex) wilt eten, moet je eens The Burrito Maker proberen, zit op het Haarlemmerplein en heeft heeeerlijke burrito's en taco's 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *