Ik ben op dit moment aan het koken op radio 6!


Hallo daar! Op het moment dat deze blogpost automatisch gepubliceerd wordt, ben ik aan het koken in Winfrieds Woonkamer op radio 6 (woensdag 17 september 19-20 u)! (Tenminste, als de trein fatsoenlijk op tijd rijdt, ik niet bezweken ben onder de zenuwen of enig ander leed).

Ben je benieuwd? Je kan live mee luisteren & kijken (volgens mij) via radio6.nl/live (<< klikklikklik).

Nou leek ‘t me best een handig idee om hier nu het recept neer te zetten van het maaltje dat ik klaar sta te maken. Een aantal van de vaste lezers van mijn blog zullen dit recept al kennen (en hopelijk beamen (niet biemen, be-amen) dat het vet lekker is!). Komt ‘ie:

Het recept voor wraps met kip, mango, avocado, zongedroogde tomaatjes en feta
Bak de kipfilet gaar, mooi bruin en knapperig in olijfolie. De mango en avocado snijd je in stukjes. Let op dat je zowel een eetrijpe mango en avocado hebt. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg alle ingrediënten erop; de gebakken kip, stukjes mango en avocado, wat feta en zongedroogde tomaatjes. Rol dicht en zet vast met een satéprikkertje, of, als je die niet in huis hebt, met een stukje droge spaghetti. Eet smakelijk!


Het Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet-kookboek!
Ook niet onbelangrijk. Ik ben bij Winfried in de studio om ook over mijn kookboek te praten, dat halverwege oktober in de winkels ligt. Hierboven zie je een minipreview van pagina 120/121! Niet de allermooiste pagina, maar wel een van m’n favoriete receptjes uit het boek.

Vind je dat net zo tof als ik (JA :D) en wil je weten wanneer het boek écht uit komt? Stuur me dan even een mailtje met in het onderwerp ‘Leo, ik wil je kookboek!’ o.i.d.. Dan krijg jij t.z.t. een mailtje van mij, als het kookboek bijna uitkomt.

Nou, dat was ‘m 😀 Byebye!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *