Lunch/Herhaalrecept: Wraps met kip, avocado, mango, feta en zongedroogde tomaat

Joehoe! Het is nu 00:18 ‘s nachts en ik moet morgen gewoon vroeg werken, maar ik luister muziek van Ramses Shaffy (helemaal ontdekt door de serie Ramses, WAT EEN AANRADER!) en word er opstandig van. Het is bijna half 1, ik heb morgenochtend spijt dat ik nu wakker en opstandig ben, maar YOLO. Ik stond nog lekker om kwart voor 12 in de keuken, mijn lunch voor morgen op werk voor te bereiden. Overigens heb ik dit recept al eerder uitgeschreven, maar het is zo geweldig, dat het absoluut ene herhaalreceptje waard is.

Nodig voor een grote lunchportie: 2 wraps – 50gr kip – 4 zongedroogde tomaatjes – 3/4 avocado – 1/2 mango – beetje feta

Het hele recept vind je dan hier, maar ik denk dat je zelf ook opzich wel kan bedenken hoe je dit klaarmaakt.. Beetje onnodig om ‘t nog eens uit te schrijven lijkt me. Wel handig om te weten: goed te vervoeren in aluminiumfolie! Leg je wrap op een vierkant stuk aluminiumfolie, maar leg ‘m er overdwars op. Of nouja, over de diagonaal. En vouw dan het aluminiumfolie er omheen. Je kunt ‘m ook op die manier opeten, als je geen bord hebt. Dan knoei je niet! Gewoon precies zoals een Turke Pizza is ingerold.

Trouwens, ook goed om te weten: de avocado’s, mango’s én kippendijen zijn in de bonus bij AH! Voordelig maaltje dus.

Het is HEEL lekker en ik verheug me nu al op de lunch morgen :) Nog maar 12 uur en tien minuten. 😉

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:6 reacties

Linda Ismaili -

Ooo wat is dit lekker! Ik heb het vanavond gegeten, niet als lunch dus, en met gerookte kip.
Echt heerlijk! Ik had veel te veel voor alleen mezelf dus de rest in een zakje gedaan, super als snack voor morgen. of nu…

leonie -

jeeeeej fijn dat het lekker was!

Mariska -

Lijkt me lekker met dat fruit!

leonie -

Is het zeker!

cheyenne -

hmm, klinkt lekker! ik eet nooit wraps als lunch, toch maar eens proberen :)
xo, cheyenne

leonie -

Toch eens proberen 😉 Ze keken me allemaal jaloers aan aan de lunchtafel op werk 😉

Reageer ook