Lunch: Omelet met ham, kaas & avocado op brood

Joehoe! Zaterdagmiddag maakte ik een verrukkelijke lunch. De avond ervoor had ik een flinke doorzakker gehad, vanwege mijn tv-debuut en de spanning&opluchting die daarbij gepaard gingen. Zaterdag was het dus tijd voor een brakkosaurus-lunch! En die lukte. Ik maakte een soort Omelet ala speciali (ja, die naam verzin ik zelf), met ei, kaas, ham & avocado. Heerlijk!

Nodig voor één persoon: 1 ei – 1 eetlepel kruidenroomkaas – 1 plakje schouderham – 1 plak oude kaas – 1/2 avocado – 2 sneetjes brood

Klopt het ei samen met de kruidenroomkaas los. Verwarm olie in de pan en doe je ei er in. Leg er een plak ham op, met daarop een plak kaas, en zodra je ei-onderkant een beetje vast begint te worden, vouw je je omelet dubbel. De ham en kaas zitten nu binnenin. Verwarm je omelet speciali totdat hij helemaal gaar lijkt, maar zet het vuur niet te hoog, want dan brandt ie aan (no shit!). Besmeer je brood ondertussen met geprakte avocado en wat peper&zout. Leg je omelet speciali op je brood en ga verrukkelijk luchen. Of naja wat zeg ik; dit kan ook PRIMA als avondeten! Als een soort cordonbleu, maar dan anders. Heerlijk!

En ik moet zeggen dat ik me na deze lunch oprecht een beetje beter voelde.

Lijkt het je wat?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Lunch: Omelet met ham, kaas & avocado op brood

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *