Koken op radio 6 in Winfrieds Woonkamer bij Winfried Baijens!

Hoi allemaal! Afgelopen woensdag was ik te gast bij Radio6, bij het programma Winfrieds Woonkamer, van Winfried Baijens, om te kletsen over mijn blog & kookboek én om te koken in de studio! Nou ben ik echt heel erg radio-fan. Ik HOU echt van radio en ik kan niet echt uitleggen waarom. Zelf luister ik eigenlijk altijd 3FM, maar Radio6 is ook awesome, kwam ik achter.

Eerder dit jaar had ik al eens contact gehad met Winfried over koken bij hem in de studio, maar ik had het zo onwijs druk dat dat gewoon echt eventjes niet lukte. We hielden contact en afgelopen woensdag was het eindelijk zo ver! Ik reisde af naar Hilversum mediapark (waar ik Martijn Krabbé tegen het lijf liep) en ging op zoek naar de studio van de publieke omroep. Hier was ik al eens eerder geweest vanwege een radio-item bij 3FM, en toen verdwaalde ik gru-we-lijk. Dit keer vond ik in één keer de weg, wiehoe!

Ik liep langs de 3FM studio waar mijn radiohelden Coen & Sander en later Domien, aan het presenteren waren en kwam bij radio 6 aan. En wat een relaxte sfeer hing daar zeg, mennnn! Zo leuk! Ik was ook echt veel minder zenuwachtig dan ik van mezelf had verwacht. Maar de sfeer was zo fijn, relaxt en gezellig, dat het ook helemaal niet nodig was om zenuwachtig te zijn.

Om 7 uur gingen we de studio in. Ik zeg we en bedoel: Winfried Baijens, de producer Ties en stagiaire Lideke en ik! Tussen 7 en 8 was ik samen met Winfried live op de radio en maakte ik ondertussen een van mijn bekende recepten klaar: wraps met kip, mango, feta, zongedroogde tomaatjes en avocado. Dit was een gekliwder van hier tot Tokyo en ik zat nog even in dubio hoe ik m’n mango moest gaan snijden, maar het ging allemaal prima (op één haar in het eten na, gelukkig in m’n eigen portie hahahaha)(wat wil je met zulk lang blond haar:P).

Het was op de radio, maar ze hebben in al die studio’s ook webcams hangen, dus je kon gewoon meekijken. En daarvan heeft Lideke een filmpje gemaakt! Dus jeeeeej; zie HIER een klein stukje van het uurtje dat ik bij radio6 langs kwam. Je kunt het hele radiointerview hierzo terugluisteren (duurt ongeveer een uur en een kwartier). Nou, en die tijd vlóóg echt voorbij. Het was zo snel al klaar en ik vond het zo gigantisch leuk om te doen. Ik HOU van radio, zoals ik al zei. Ik had er zo de hele avond nog wel willen blijven!

Heb je meegeluisterd of gekeken woensdag? Ik heb er niet echt veel reacties op gekregen, dus ik vermoed van niet. Maar je weet nooit!

Nou, dat was alweer leuke publiciteit voor m’n blog & boek (Thanks to Winfried, die vrij vaak ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ zei:D).

Nu heb ik een gek oproepje: ik krijg af en toe wel mails van lezers van hier die toevallig bij een medium werken (een krant, een tijdschrift, de site van een universiteit), met het verzoek of ze iets mogen schrijven over mijn boek. En natuurlijk ben ik daar SUUUUPER blij mee. Ik wil zo veel publiciteit voor mijn boek als maar kan en daarom roep ik iedereen op die dit leest en denkt, joh ik kan Leonie misschien wel helpen dat ‘t daar en daar in komt, mail me vooral! 😀

Nou, dat was mijn radio6-avontuur. And it was AWESOME 😀

PS: Winfrieds Woonkamer en Winfried Baijens zijn genomineerd voor radio-awardssss! Stemmen kan hierzo!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Koken op radio 6 in Winfrieds Woonkamer bij Winfried Baijens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *