Kipburger op een maisbol, met mango, tomaat, sla en Sweet-chili saus

Goedenavond! Nouja, eigenlijk is het helemaal geen goeie avond. Ik ben zo chageijnig als de pest (en dat is echt niks voor enthousiaste, optimistische leonie). Damnnnn ik heb al minstens 4 jaar problemen met ‘t internet bij mij thuis, maar nu is echt een toppunt. Ik vertelde toch al over m’n eerste Youtubefilmpje dat ik dit weekend opnam? Ik heb ‘m inmiddels drie keer op youtube proberen te zetten en dat duurt letterlijk 360 minuten. NIET normaal. Klote internet. En het internet is zelfs vandaag zó traag, dat ik bijna niet kan bloggen, omdat hij überhaupt de browser niet laadt. Grrr! Please, sluit nooit een abonnement af bij KPN Internet, te slecht voor woorden. Maar goed, omdat ik hopelijk binnen nu en twee maanden verhuis (PLEASE, ik zoek nog steeds nieuwe woonruimte in Amsterdam:( ), ga ik er nu niks meer aan doen. Maar te frustrerend. Je zal misschien denken; stel je niet zo aan, maar internet is natuurlijk totaaaaaal onmisbaar voor een blogger. En ik had heelmaal vanavond gepland om wat dingen bij te werken (hoi ik heb nog 200 onbeantwoorde mails, echt), maar daar kwam natuurlijk niks van terecht. Sorry hoor, voor deze enorme klaag. Ik ga je maar gauw eens vertellen over m’n avondeten van vanavond. Want dat was lekker :). (<- ik ben zo chagrijnig dat ik gewoon moeite heb met een smiley typen, hahaha)(help, wie trekt mij uit deze chag-modus?!).

Ik maakte vandaag kipburgers met mango. Een gekke combi die me wel leuk leek om te proberen. En het was lekker! Lees verder voor het recept.



Nodig voor ̩̩n persoon: 1 maisbol Р1 kipburger Р1/2 tomaat Рwat kropsla Рtwee plakjes mango Рwat sweet chili saus Рje kunt er nog iets bij maken, aardappeltjes of salade ofzo, of je verdubbelt alles en eet twee burgers in je eentje, dat deed ik natuurlijk

Bak de kipburger in de koekenpan in 5-10 minuutjes gaar. Snij je bol open, leg de sla er in, daarom tomatenschijfjes en de mango. Daarop komt de kip, die je overschenkt met wat sweet chili saus. Klaar!

Ik vond het super lekker. De combi van mango met kipburger en sweetchili saus is heel goed. Mjam! Ik denk ook dat dit heerlijk is met gewoon een stuk kipfilet ipv een burger. En misschien ook wel heel lekker tussen een wrap! Dus je kunt genoeg kanten op met dit recept. Lijkt het je wat?

PS: Lees hier de tip om je burgerbroodje wat minder vol te maken!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


18 reacties op “Kipburger op een maisbol, met mango, tomaat, sla en Sweet-chili saus

  • Hier een medestander met het dramatische KNP internet, al meerdere malen mn laptop uit het raam willen gooien omdat ie weer eens nauwelijks tot geen verbinding had. Klinkt verder als een heerlijke burger!

  • Wat een leuk idee weer! Ik heb alleen zelf altijd het idee dat mijn avondeten half is als ik brood eet. Heb jij dat ook? Ik zou er dan denk ik eerder voor kiezen om het op een wrap te doen en dit eerder eten als een grote/warme lunch als je 's avonds minder tijd hebt om te eten.

    Het doet me trouwens ook sterk denken aan je recept voor kipcorns met chillisaus in een wrap. Die is ook erg lekker met kipburgers (bij gebrek aan frituur haha).

    • Ja, ik snap wel wat je bedoelt. Vaak maak ik er dan nog salade of aardappeltjes o.i.d. bij.. En het klopt wel dat deze in dezelfde categorie als kipcorns in wraps hoort! 😀

  • Deze zien er echt heerlijk uit…en klagen mag altijd, als men het maar niet tot gewoonte maakt en dat doe je niet dus, mag en lucht dan ook soms heerlijk op!
    groetjes Petra

  • Anoniem zegt:

    Overstappen is een optie maar je kan ook bij KPN zelf vragen of je het beste abonnement hebt voor jouw buurt. Zij hebben kabels lopen die niet overal even goed zijn en je kan ook je abonnement uitbreiden voor meer MB. Tenminste, dit vertelden ze mij toen ik belde over het bizar langzame internet in mijn studentenhuis hahah maar dat kwam doordat 10 mensen tegelijk een film downloadde.

  • Ons internet deed ook k…t, tv ook! Manlief heeft gebeld naar kpn en t lijkt echt beter, hij was ook wel te spreken over de helpdesk jongen die echt aan t zoeken ging naar oorzaak. Ik kan weer YouTube en dat soort dingen doen enzo dus ik zou zeggen wie weet?!

  • Kut zeg, en overstappen is geen optie? Verbaas me trouwens dat je nog steeds op zoek bent naar een kamer! Dat duurt ook lang zeg, niemand die wat voor je heeft? Ken je het citystudios concept? Ik en mn vriend staan er voor ingeschreven, maar gaan ons waarschijnlijk afmelden binnenkort. Misschien kan je het overnemen?

    • Ja ik wiloverstappen maar m'n huisgenoottje regelt alles én ik ben daar binnenkort weg.. Ik ben trpuwens niet op zoek naar een kamer maar echt een huis/studio! Citystudios ben ik niet bekend mee. Kun je me een mailtje sturen? (Zie bij contact)

  • Anoniem zegt:

    Ziet er lekker uit! Vandaag je preistamppotje weer gegeten, weinig tijd en heel simpel en smaakvol! Keep up the good work!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *