Vega & lui: Magnetronpannenkoeken van AH

Hoi hoi! Vaak krijg ik de vraag van interviewers (haha, dit klinkt interessanter dan het is) of ik ook blog als ik gewoon een diepvriesmaaltijd maak o.i.d.. En het antwoord is natuurlijk: JA! Dat is ook inspiratie voor jullie, toch? ;-). Nu eet ik alleen niet echt heel regelmatig een diepvries- of kant-en-klaar-maaltijd, maar zo nu en dan wel, en dan blog ik er graag over. Zo at ik gisteravond, op #vegamaandag, de magnetronpannenkoeken van AH. En wow, ik kan je vertellen dat die in de jaren echt enorm zijn verbeterd!

Het was maandagavond en ik had echt weinig tijd om eten klaar te maken. En oké toegegeven, ik had ook echt geen inspiratie. En ‘s avonds ging ik weer pubquizzen (dit keer in Café Kostverloren, leuk! Maar we werden laatste…..) en daarom wilde ik even snel wat eten thuis. Ik maakte dus de magnetronpannenkoeken van AH eigen merk, en bestrooide er nog een paar met kaas, smeerde er stroop op en strooide er poedersuiker over. Al met al heb ik heerlijk gegeten. En wow, deze kant-en-klaar-pannenkoeken zijn echt enorm verbeterd in de afgelopen tijd! Ik denk dat ik ze een jaar of twee geleden voor het laatst heb gegeten, en toen vond ik het nog kleffe vaatdoeken die niet veel met pannenkoeken te maken hadden. Maar inmiddels zijn het eigenlijk helemaal niet echt kleffe vaatdoekjes meer en smaakt het ook daadwerkelijk naar pannenkoek! Vette verbetering en best wel een prima maaltijd. Los van dat ‘t vreselijk, ongezond, niet voedzaam en weet ik wat allemaal niet is, is het wel lekker 🙂 Dus. Prima maaltje!

Eet jij wel eens een kant-en-klaarmaaltijd? En zo ja, wat maak je dan?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


8 reacties op “Vega & lui: Magnetronpannenkoeken van AH

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *