Fish & Chips – patat en lekkerbek met limoensap en ravigottesaus

Hi There! Gisteren was het Internationale Anti-Dieetdag en dat moest gevierd worden! Hoewel ik echt 100% niet aan een dieet doe, OOIT, vond ik het toch een mooie dag om te vieren en dus at ik Fish & Chips. Oké, ook omdat ik daar gewoon echt extreem veel zin in had en dat allang had bedacht voordat ik erachter kwam dat het anti dieetdag was. Maar who cares :D.

Nodig voor één persoon: 1 lekkerbekje (AH, klaar te maken in de oven) – een handje ovenfrites (omdat ik nog geen frituur heb in le new home :() – beetje limoensap – ravigottesaus

Nou, moeilijkste bereidingswijze ooit; verwarm de oven voor tot 200C. Bak de frites 5 minuten in de oven. Doe dan ook de vis erbij en laat dit nog 15 minuten in de oven staan op 200-220C. KLAAR. Onee, nog bij serveren wat limoensap over de frites en vis. En de vis op de frites leggen. En ravigottesaus erbij. Mmmmm, eet smakelijk!

I love fish&chips. Ik ben eens naar Londen geweest en vond het helemaal niet zo leuk (raar hè?) maar ik heb in ieder geval één geweldig ding aan mijn reisje naar Londen overgehouden; liefde voor Fish & Chips. Mjam!

Well, dat was dat. Laterz!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Fish & Chips – patat en lekkerbek met limoensap en ravigottesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *