Pasta caprese van speltpasta met buffelmozzarella, tomaten, basilicum en romige avocado

Hoiiiii allemaal! Afgelopen maandag heb ik me toch een partij makkelijk en lekker gegeten! Het was natuurlijk vegamaandag en dus stond er geen vlees op het menu. En omdat ik onwijs veel zin had in mozzarella (ik heb een bizarre craving naar mozzarella lately), besloot ik lekker pasta caprese te maken. Ook omdat ik nog avocado in huis had en dat echt perfecto matcht met caprese. En oh oh oh, wat heb ik lekker gegeten. De avocado was super rijp en de mozzarella super romig en daardoor kreeg je haast een soort sausje bij de pasta, mjammmm. Lees verder voor het recept!


Nodig voor één persoon: 1 bol buffelmozzarella, 2 tomaten, wat basilicum, 1/2 avocado, een handje speltpasta 
Ik had toevallig nog speltpasta in huis, maar je zou dit ook met gewone pasta kunnen maken. Ik vind spelt alleen wel lekker!

Kook de pasta in 8 minuutjes gaar. Snij ondertussen de tomaten, avocado, mozzarella en basilicum in grove stukken. Doe de pasta in je bord en drop al je ingrediënten erop en klaar! Eventueel nog wat olijfolie erover schenken en wat peper & zout, maar dat is geen must.

Het was dus echt heel erg lekker. Super smeuïg, doordat de avocado’s echt mooi rijp waren. Ik deed dit keer boodschappen bij Dirk, omdat die supermarkt nu het dichtst bij m’n huis is. En ik ben behoorlijk tevreden over de avocado’s van Dirk!

Nou, dat was m’n avondmaal van maandag. Vandaag at ik in de artiestenfoyer van DeLaMar, zoals je misschien al zag op instagram. En het was heeeeeeerlijk. Morgen kook ik nog één dagje thuis (zal ook wel iets met avo worden, omdat ik dat nog in huis heb) en dan vlieg ik vrijdagochtend met m’n mam en zus naar SEVILLA! En dan volgen er vijf dagen lang (hopelijk) alleen maar heerlijke reisverslagen met het lekkerste eten ooit (wederom; hopelijk) op m’n blog. Vind je dat leuk of zit je niet te wachten op mijn reisverslagen?

Tot morgen!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


6 reacties op “Pasta caprese van speltpasta met buffelmozzarella, tomaten, basilicum en romige avocado

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *