Gefrituurd: Filodeeggarnalen met rösti’s en salade van rucola, feta, paprika, pijnboompitten en balsamico-azijn

Goedenavond! Voor het eerst in m’n leven at ik van ’t weekend een gefrituurde garnaal in filodeeg en wowwwwzusjemineeee wat is dat lekker! Nooit had ik ’t gehad, geen idee waarom niet, maar damn dat beviel goed:) En omdat ik die garnalen echt niet uit m’n hoofd kreeg én ik vanavond snel moest eten, besloot ik bij AH filodeeggarnalen voor de frituur te halen en die klaar te maken. Met wat rösti’s die ik nog in huis had en een salade van rucola, feta, paprika, pijnboompitten en balsamico-azijn.

Oei oei oei, AH is door de test heen hoor; met vlag en wimpel geslaagd! Vet lekker zijn die garnalen van Excellent. Je hoeft ze maar 4 minuutjes te fritueren, lekker een sweet-chilisausje erbij en klaar! Zeer geslaagd.

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *