
Hoe je de groentes en rijst klaar maakt, ga ik niet uitleggen. Wel hoe je de garnalen maakt, namelijk.. Je zet 3 borden klaar; 1 met eigeel, 1 met meel en 1 met paneermeel. Dan haal je de garnalen (ik had AH Jumbo Garnalen) eerst door het eigeel, dan door de meel en dan kneed/druk je er flink wat paneermeel op. Als ze allemaal klaar zijn (dit is wel even een klus, maar het is het echt waard) dan frituur je ze 3 min (max!) op 175C. Lekker met barbequesaus (of zoetzure saus, heb ik me laten vertellen).
Echt, dit is zo’n aanrader; ik geef het 5 sterren omdat het zó lekker was:) Je kunt dit trouwens ook prima als hapje maken, voor bij de borrel o.i.d…
Dat was ‘t weer! Tot morgen:)
leonie zegt:
Ja moet je echt doen! Het was echt zo onwijssss lekker!
Rachel zegt:
Super lekker lijken me die garnalen keertje uitproberen dus..
leonie zegt:
Thanks! Het enige receptje wat volgens mij echt echt echt low-carb is hier op m'n blog, zijn de courgettepizzaatjes, zie: http://gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.com/2012/03/courgettepizzaatjes.html
(Ik weet het niet zeker, daarvoor heb ik te weinig verstand van voeding/diëten..)
jjjjjjjjjj zegt:
Ziet er goed uit! Nog low carb recepten?