Vega: Sweet-chiliwraps met paprika’s, kidneybonen, mais, komkommer, tomaat en grano padano

Goedenavond goedenavond! Gisteren was het maandag en dus vegadag en ik had een heerlijk receptje bedacht.  Namelijk paprikasoep van drie kleuren paprika’s met zelfgemaakte humus op biologisch stokbrood van AH (die is AANZIENLIJK lekkerder dan al het andere stokbrood dat je ooit geproefd hebt). Maar! Toen bedacht ik me dat ik bij Bas zou eten en hij houdt niet van soep en denk ik ook niet van humus-experimenten + hij zou koken, dus dat werd ‘m niet. We aten uiteindelijk hele lekkere vegetarische wraps.

De wraps vulden we met gebakken paprika (rood en geel), ui, kidneybonen en mais. Verder deden we er nog tomaat en komkommer in, we gebruikten knoflooksaus en sweet-chilisaus voor extra smaak en topten af met grano padano.

Heerlijk zo hoor, die wraps! En je mist ECHT geen vlees.

Misschien vind je dit ook lekker:


3 reacties op “Vega: Sweet-chiliwraps met paprika’s, kidneybonen, mais, komkommer, tomaat en grano padano

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *