Couscous met tomaat, feta, tofustukjes met Mexicaanse kruiden en rucola

Ola! Vandaag had ik een vrij gruwelijke lunch die ik maar eens even met jullie ga delen. Het is vrijdag en jij denkt nu: TOSTIVIDEOOOOO! Maar nee, ik nam geen tostivideo op. Helemaaaaaal geen zin in een tosti en wél in een salade. Don’t worry, er komt vanavond/morgen gewoon een nieuwe video online hoor. Een heuse: What’s in my voorraadkast-video. Jaja, verheug je daar maar vast op.

Goed, terug naar de lunch. Afgelopen dinsdag was ik op een tofu-event en kreeg in de goodiebag een shitload aan tofu mee naar huis. Tijd voor een maaltijd met tofu dus. Ik lunchte vandaag een couscoussalade met tomaat, tofu, feta, rucola en dat was het. Check!

Nodig voor één persoon: couscous – 1 eetlepel feta – 1 tomaat – 1 handje rucola – 1/2 pak So Fine Tofustukjes met Mexicaanse kruiden

Laat de couscous 2 minuten wellen in kokend water. Bak de tofustukjes knapperig in 4 minuten in een pan met heel weinig olie op hoog vuur (in tegenstelling tot wat de verpakking zegt). Voeg feta en stukjes tomaat toe aan de couscous, serveer op een bedje van rucola en doe de tofustukjes on top. Eet smakelijk!

En raad eens? VET lekker. Die tofustukjes zijn echt gruwelijk chill. Helemaal geen overheersende Mexicaanse smaak en de bite is echt heel lekker. Ik vond het echt een dik lekkere couscoussalade! Eentje om zeker vaker te eten. Dus #awesome.

PS: Tot afgelopen dinsdag had ik nog nooit tofu gegeten. Heb jij het wel eens gehad?

PPS: Ook prima als avondmaaltijd dit!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER COUSCOUS:

6 reacties op “Couscous met tomaat, feta, tofustukjes met Mexicaanse kruiden en rucola

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *