Vega couscous met aubergine, courgette, tomatensaus, rucola, hazelnoot en geitenkaas

Goedenavond! Heel veel lezers hebben al gezien wat ik gisteravond heb gegeten (man, wat wordt mijn site goed bezocht de afgelopen weken!!) en daar had ik veel van over. En dus besloot ik: vet handig, dan roer ik de courgette, aubergine en tomatensaus gewoon door wat couscous en dan heb ik meteen een maaltje voor morgenavond (vanavond dus) klaar. Wat vét goed uitkomt, want over een halfuurtje sta ik in de dansschool voor een dansles van 3 uur (ja ik blijf dit herhalen)(want yeahhhh zo cool #aspotievo). Dus, gisteravond al klaargemaakt, vanavond opgegeten. WIN! En het was vet lekker.

Nodig voor één persoon: 5 cm courgette in blokjes – 5 cm aubergine in blokjes – 1 flats (haha) gezeefde tomaten – 70 gr couscous – plukje rucola – beetje zachte geitenkaas – 1 eetlepel hazelnoten

Bak de courgette- en aubergineblokjes met olijfolie rondom bruin. Voeg de gezeefde tomaten toe en laat een paar minuten pruttelen. Wel de couscous in kokend water en roer door de groentesaus. Serveer rucola, hazelnoten en geitenkaas on top. Scheutje olijfolie erover en wat peper en zout en klaar!

Ik vond het echt verrassend lekker. Had ik helemaal niet gedacht; ik ging gewoon voor een makkelijke, saaie maaltijd, maar uiteindelijk bleek het ook nog echt lekker. Dus, chill!

Dus, nu ga ik lekker op weg naar dansles. Ciao!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER KANT- EN KLAAR:

Eén reactie op “Vega couscous met aubergine, courgette, tomatensaus, rucola, hazelnoot en geitenkaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *