
Nodig voor één persoon: 5 cm courgette in blokjes – 5 cm aubergine in blokjes – 1 flats (haha) gezeefde tomaten – 70 gr couscous – plukje rucola – beetje zachte geitenkaas – 1 eetlepel hazelnoten
Bak de courgette- en aubergineblokjes met olijfolie rondom bruin. Voeg de gezeefde tomaten toe en laat een paar minuten pruttelen. Wel de couscous in kokend water en roer door de groentesaus. Serveer rucola, hazelnoten en geitenkaas on top. Scheutje olijfolie erover en wat peper en zout en klaar!
Ik vond het echt verrassend lekker. Had ik helemaal niet gedacht; ik ging gewoon voor een makkelijke, saaie maaltijd, maar uiteindelijk bleek het ook nog echt lekker. Dus, chill!
Dus, nu ga ik lekker op weg naar dansles. Ciao!
LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM | YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!



Sanne zegt:
Klinkt heerlijk Leonie!
Liefs