VIDEO: What’s in my voorraadkast

Hi there! Gisteren kon je al op mijn blog lezen dat ik níet met een tosti lunchte -OH MY GOD- op vrijdag, want ik had er geen zin in. En ik had geen boodschappen in huis. Maarrrrrr, ik nam natuurlijk wel gewoon een video op. Eentje waar al meerdere keren naar gevraagd is en ik ben een vrouw van de wereld, dat weten jullie, dus als jullie vragen: voer ik uit. Soms. Meestal. Misschien.

Dus, vandaag een heuse WHAT’S IN MY VOORRAADKAST-video! En zoals je in de YouTube-omschrijving kunt lezen -ik quote mezelf even- “In deze video laat ik zien wat er allemaal in mijn voorraadkast ligt. En ja, dat vind ik zelf ook onzin. Maar hey; het internet staat vol onzin: kan best nog een beetje meer bij. ENJOY!”. Dus dat!

Check de video hierrrrrzo! Het kost je wel 10 minuten van je leven, maar stel je niet aan: ik zit 5 weken thuis met een stijf been en ik verveel me rot. Dus jij hebt wel 10 minuten over in je drukke leuke leven. 😀

PS: Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal? Stel je voor dat ooooit mijn site er uit ligt en je dan gewoon níet als eerste op de hoogte bent van een nieuwe video online, omdat je me óók niet volgt op instagram of snapchat (waar hij altijd als eerste staat) en zélfs niet op facebook (wat bijna onmogelijk is (…). Tja, dan zit je dus met de gebakken peren hè. Dus, abonneer je snel! NU!

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER VIDEO’S:

Eén reactie op “VIDEO: What’s in my voorraadkast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *