Leonie’s week 25: Heel veel afzeggingen, koken met een Tinder-match-Masterchef, een toffe tosti-afspraak en series kijken in bed

Week 25 alweer, wat een mooi getal! Ik zit in mijn derde week van le gipsbeendiegeengipsbeenmeeris en heb het deze week DRUK gehad. Mijn hemel. Wel natuurlijk weer allemaal leuks, maar ik moest ook veel afzeggen/verplaatsen omdat Pinkpop er toch wel een beetje ingehakt heeft. Evengoed ging ik deze week naar een tofu event (waar ik oog in oog stond met een Tinder-match en het broertje van een andere date uit het verleden, nice), had ik een tosti-afspraak, tekende ik een nieuw contract voor mijn blog (exciting) en had ik een filmdag met De Studenten Kookshow gepland staan.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 15 Jun 2015 om 8:20 PDT


Maandag Deze week ging ik weer hele dagen werken op kantoor. En ik moet zeggen dat dat me nog behoorlijk zwaar viel. Ik was natuurlijk ook enigszins stuk van Pinkpop en daarom zei ik het etentje van vanavond met vriendin Laura, af. Verlpaatst naar woensdag! ‘s Avonds chillde ik ‘m dus heerlijk op de bank met mijn bestelling van Loavies, de nieuwe Game of Thrones en goddelijke risotto.

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 15 Jun 2015 om 1:34 PDT

Dinsdag Mijn dag begon met een normale werkdag en in de middag had ik een event op de planning staan. Een heus tofu-event, de lancering van Tofupedia.nl. Onder leiding van twee chefs (die ik natuurlijk weer niet kende)(maar waarvan één dus mijn Masterchef-tindermatch was), maakten we twee gerechtjes klaar met tofu.

Pauline en Brenda waren er ook en dat vond ik héél gezellig. Echt leuk om mijn medebloggers even te spreken. Verder werd ik met mijn mankepoot echt in de watten gelegd tijdens dit event; ik hoefde bijna niets te doen en heb eigenlijk alleen wijn gedronken en gegeten. Heerlijk!

De topper vond ik het gerecht van Tinder-match-masterchef-kok Naresh: hij maakte tofu met wortel, rode biet (?), tuinbonen en dan in een goddelijke compote van balsamico en rode ui. Vet heerlijk!

En wat ook echt het beste ooit is: ik leerde dat de combinatie van limoncello en prosecco echt meesterlijk is. Twee vingers limoncello in een champagneglas en dan prosecco erbij schenken en je gaat dood van genot. Mjam!

Daarna ging ik met de taxi naar huis (want er waren geen Uber-auto’s beschikbaar op de Zuidas – waarom niet?!). En thuis was ik dood.

Woensdag Vandaag begon de dag extreem vroeg, omdat we om 9 uur redactievergadering hadden op kantoor. Dit is een uitdaging kan ik je vertellen, want ik doe uberhaupt over aankleden heel lang tegenwoordig (douchen op een krukje FTW!) en om half 9 is het druk in de tram: boeeeee. Maar, het lukte me redelijk op tijd te komen! Dus, een dikke vergadering in de ochtend. ‘s Middags nog lekker even doorgewerkt en ‘s avonds had ik dan m’n eetdate met Laura staan.

Zij ging koken en maakte iets heul lekkers. Daarover schreef ik al in deze blogpost!

Na het eten met Laura ging ik even mijn shitload aan afwas doen: inclusief de aangekoekte risottopan van maandag, die nog in mijn keuken stond te stinken. Bah! Ik streamde de afwas weer live, wat echt een fantastische uitvinding is, want afwassen is ineens leuk! Volgende keer meekijken en kletsen? Volg me op periscope! (lterveld of Leonie ter Veld)

Donderdag En toen was het alweer donderdag en had ik mijn laatste werkdag voor deze week. Hij vloog voorbij met duizend dingen die ik aan het doen was. ‘s Avonds zou ik gaan eten met Kelly, een meisje die ik echt al minstens twee jaar niet heb gezien en die ik ken omdat het het vriendinnetje was van een vriend van mijn inmiddels ex-vriend. Heb je ‘m? Dus, daar had ik zin in, maarrrrrr het ging niet door wegens Jetlag (soort van dan) van Kelly (totaal begrijpelijk). Afspraak verzet en meteen een nieuwe gemaakt voor deze donderdag, namelijk met roommate Kim.

Ik had de hele tijd al gruwelijk veel zin in snackbarvoer, maar dat moet ik met mijn PDS echt plannen. Vet eten = heel veel buikpijn. En daar moet je wel tijd voor hebben. En dat heb ik vrijdagochtend, dus prima ;-). Kim ging naar de snackbar en haalde ongeveer het hele assortiment en IK AT ALLES OP. Ik vind het bijna knap van mezelf. En ik zou het nu (vrijdagochtend) zo wel weer lusten. Man, wat ben ik toch fan van frikadel speciaal. En kipkorn met appelmoes. En bamischijf. Aaaaah, mjam!

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 18 Jun 2015 om 10:09 PDT

‘s Avonds had ik zin in een filmavond en bij gebrek aan leuke films (ik weet het echt even niet meer, wat moet ik zien?!) keek ik 12 years a slave. Wat een film, oef….Vrijdag Vrijdagochtend begon ik #blogdag weer vroeg met werken vanuit bed. Ik was even een dagje een echt bedrijfje: ik tekende een contract, sloot een deal, man; wat voelde ik me volwassen *armspieremoticon*. ‘s Middags nam ik geen tostivideo op maar wél de What’s in my voorraadkast video.

Om 3 uur had ik een afspraak met Toastable Amsterdam voor een toffe tosti-samenwerking (#awesome) en daarna ging ik borrelen bij DeLaMar, wat echt vét leuk was. Veel ex-collega’s gezien en gesproken en voor het eerst sinds tijden weer eens een vrijmibo meegemaakt. Mét stijf been, woehoe!

Zaterdag Zaterdag zou ik eigenlijk een filmdag hebben met De Studenten Kookshow, maar die ging helaas niet door. Toen had ik 0 plannen en heb ik de hele dag (tot half 5) in bed gelegen. Zo schandalig! Maar het was stom weer en ik lag wel lekker, dus prima. ‘s Avonds kwam een vriend wijntjes drinken en dat was ook heeeerlijk, dus uiteindelijk was het een meer dan oké begin van m’n weekend.

Zondag En ook zondag deed ik echt helemaal geen ruk. Weer veel te lang in bed gelegen, heel even in de tuin gechillt, voor m’n blog een advertorial geschreven en daarna een enorme Sex and the City maraton gehouden. In bed. Man, wat een lekker weekend.

En na zoveel luiheid kan ik niet wachten om komende week weer dingen te doen. Het goede nieuws: ik hoef nog maar 5 dagen te werken (ma t/m do en ma) en dan mag eindelijk mijn been-unit-ding er af. IK KAN NIET WACHTEN. Ik hoop dat ik dan gewoon heel snel weer van alles kan. Gewoon weer naar leuke koffietentjes om te werken aan m’n blog, gewoon weer buiten de deur borrelen (daten) en uit eten. Ik denk dat ik iedere week minstens 4 keer uit eten wil. Gewoon om in te halen.

De komende week ga ik in ieder geval drie keer uit eten: donderdag bij Burgerlijk, vrijdag met Beginspiration & Lekkerensimpel en zondag met het gejetlagde vriendinnetje. Verder heb ik deze week een interview op dinsdagavond en kom ik zaterdag op tv in een programma van Fox! Spannende week dus 😀

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij dagelijks via INSTAGRAM | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

2 reacties op “Leonie’s week 25: Heel veel afzeggingen, koken met een Tinder-match-Masterchef, een toffe tosti-afspraak en series kijken in bed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *