Vette hap: Frikadel speciaal, bamischijf, kipkorn met appelmoes en patat pinda van Snackbar Evert

Joehoe! Goodmorning! Het is vrijdagochtend en ik ben al lekker druk bezig. Love it! Ik lig nog lekker in bed, maar werken vanuit bed is awesome dus jeej.

Gisteravond heb ik echt de grootste hoeveelheid snackbarfood ever (in mijn geval dan) opgegeten. En oh, wat was het lekker.

Eigenlijk zou ik gaan eten bij Buurman & buurman, een restaurantje op loopafstand van mijn huis. Maar dat ging niet door, wegens een gejetlagde vriendin. Dus toen moest ik iets anders verzinnen wat eten betreft, omdat ik niet zomaar even boodschappen kan doen op één been en zonder handen (je weet wel; le accident). Als gauw wist ik wat ik wilde eten ’s avonds: SNACKBAR. Daar had ik al dagen zin in, maar als je PDS hebt moet je zoiets plannen (misschien ook wel als je het niet hebt, maar ik heb in ieder geval standaard heel veel buikpijn na zo’n vette hap). Maar vandaag, vrijdag, heb ik tijd voor buikpijn, want mijn eerste afspraak staat pas om 3 uur, dus dat is top!

Snackbar food it is dus.

Ik stuurde mijn roommate een berichtje of zij niet óók zin had in een dikke vette hap van snackbar Evert en ja hoor; great minds think alike. Dus, Kim ging het halen :).

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

WAT ETEN WE VANDAAG? De hele snackbarrrrrrrr! Wat staat er bij jou op tafel?
Posted by Gewoon wat een Studentje ’s avonds eet on donderdag 18 juni 2015

Mijn bestelling? Frikadel speciaal (wel een met curry, wie dit met ketchup eet is stom), een kipkorn (want kipkorns zijn amazing), een bamischijf (want bamischijf) en een patatje pinda. En thuis had ik nog appelmoes. Waaaaaaah. Zo veel eten en zo lekker. Alles was lekker en alles moest op. Bij de laatste vijf frietjes begon ik toch ietwat moeite te krijgen, maar ook die verdwenen in mijn buik. En toen lag ik de rest van de avond in foodcoma op de bank. Nergens toe in staat. Wat helemaal niet erg was, want mijn enige plan voor die avond was wijn drinken en films kijken. En zo geschiedde.

Top-avond!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER VOEDSEL OM JE ADEREN MEE DICHT TE SLIBBEN:

8 reacties op “Vette hap: Frikadel speciaal, bamischijf, kipkorn met appelmoes en patat pinda van Snackbar Evert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *