Bami met kippendijen, groentes, kokosrasp en meer

Hallo daar! Vanuit de trein tussen Assen en Amsterdam typ ik dit blogje. Ideaal, internet in de trein. Afgelopen dinsdag kwam le boyfriend bij me eten. En we aten bami, vet heerlijk. Of was het woensdag? Ik weet ‘t eigenlijk niet eens meer… Maar dat maakt ook helemaal niet uit natuurlijk. We aten bami en het was verrukkelijk. Ik zat nog te denken, ik maak wel echt een en al reclame voor Conimex, want mennnn wat eet ik vaak hun bami (ongesponsord, helaas :P). Maar ik vind ‘m gewoon echt heel lekker. Dus ik ga er gewoon weer over bloggen.

Nodig voor twee personen: 200 gr kippendijen – 300 gr bamigroentes – kleine mie nestjes – 2 eieren – kokosrasp – Conimex bami kruiden (zakje met gedroogde groentes en kruiden) – bali kroepoek – Conimex satésaus – gebakken uitjes

Snij de kippendijen en bak deze op in een wokpan. Voeg daarna de groentes toe, samen met de kruidenmix en wat water en laat het tien minuutjes bakken/sudderen. Ondertussen kook je de mie en bak je een ei. En maak je de satésaus, maar die hoeft alleen in de magnetron, als je die kant en klare van Conimex neemt dan… Als de mie klaar is roer je die door de kip en groentes in de pan. Doe dit op je bord, daarover satésaus, wat kokosrasp, gebakken uitjes en eet erbij de bali kroepoek.

Geweldig heerlijk vind ik dit. Ik kan dit echt bijna wel wekelijks eten, zo gek ben ik er op. En dan ook echt met al die extra toevoegingen op ‘t einde, al die bijgerechtjes van Conimex. Mjam! Oh en dit klaarmaken met kippendijen is echt véél lekkerder dan met kipfilet of varkensvlees.

Hoe eet jij je bami het liefste?

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


10 reacties op “Bami met kippendijen, groentes, kokosrasp en meer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *