Vegetarische nasi

Goedenavond:) Het is weer maandag en dus geen vlees vandaag (waarom?). Nu had ik ongelofelijk veel zin in bami of nasi en bedacht, joh dat kan vast ook best zonder kip of varkensvlees.. Dus ik maakte vegetarische nasi!

Je kookt rijst en bakt groenten (Nasi/Bami groentepakket). Als de rijst gaar is, toevoegen aan de groente en de nasikruiden erbij doen. Even laten bakken en ondertussen kun je dan een gebakken eitje en pindasaus maken. Serveren met Cassave-kroepoek en gebakken uitjes, mjam! Lekker, super simpel en vegetarisch! Misschien maak ik dit voortaan altijd wel zo; veel makkelijker en eigenlijk ook lekkerder zonder vlees.

Morgen ga ik eten bij de Bazar in Amsterdam. Op de hoogte blijven van m’n etentje? Hou Facebook in de gaten!

Byebye!


3 reacties

leonie -

Kan gebeuren natuurlijk;) Heb je verschillende soorten geprobeerd? Dat zou nog kunnen helpen. Ik vond deze, met nasi kruiden zakje van Conimex, bijvoorbeeld een stuk lekkerder dan als ik het maak met nasi-bami kruiden uit een Conimex pakje (met kruiden en groentemix). Zat duidelijk een andere smaak aan!

Esmay -

Ben niet zo dol op nasi hihi!

Reageer ook