Koelverse pizza Mozarella van AH (gedverderrie)

Goedenavond! Ik heb het een beetje druk en dat kan ik echt goed merken aan mezelf: ik heb geen zin om me fatsoenlijk aan te kleden en ik heb geen zin om te koken. En dus at ik vanavond een koelverspizza. Omdat ik nog nét niet zo wanhopig was om te gaan voor een diepvriespizza. Maar gedver, zo’n koelverspizza is dus echt niets beter dan de diepvriesvariant. Ik blijf erbij: kant en klaar pizza is niet te eten. Gewoon weer zelf maken de volgende keer.

Nodig voor één persoon: geen koelverspizza mozzarella – 1 tomaat

Verwarm de oven niet voor tot 220C. Snij de tomaat in partjes en verdeel niet over de pizza. Doe de pizza niet 8 minuten in de oven en eet ‘m niet op.

Oké, ik at ‘m wel op want ik heb niets anders in huis en geen tijd om nog actie te ondernemen wanttt ik ga over 2 seconden naar het Concertgebouw voor een klassieke avond van de filmmuziek. MOOI!

Doei!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

BETERE PIZZA’S:5 reacties

Zina -

De 4 kazen pizza van de Marqt vind ik wel echt verdomd lekker. Het is een diepvriespizza, maar dat vergeet je bij de eerste hap. Yum.

Pam (20) -

Pizza's van Dr. Oetker vind ik op zich nog wel te doen. Maar mee eens, zelf pizza maken of halen bij de pizzeria is veeeeel beter!

Tan -

De k&k pizza's met tonijn van de Lidl zijn wel heel erg lekker! Ik vrat er altijd minimaal 3 per week.
Lekker dunne bodem, goed belegd, etc. :)
Waar heb je deze trouwens vandaan en hoe heet ie? Dan weet ik dat voor de volgende keer! 😀

marindat -

Vaak vind ik de koelverse pizza's een erg soppige/natte bodem hebben. Maar de diepvriespizza's van AH Excellent vind ik altijd erg lekker, ook veel beter dan de standaard diepvriespizza's !

Iris Zwartkruis -

Afgelopen weekend heb ik hem gehad en vond hem eigenlijk verrassend lekker! Vond hem haast te vergelijken met een pizza die je krijgt in de pizzaria. Ik weet niet of het aan de pizza's ligt of verschil in smaak, maar ik ga hem zeker vaker halen.

Reageer ook