Vega nasi met satésaus en een gebakken ei

Goedenavond! Het is maandag! En wat doen we op maandag? Vegetarisch voedsel eten! Klopt. En dat begon vandaag al bij de lunch met een heerlijke salade van avocado, snijbiet, olijfolie, tomaat en buffelmozzarella. En dat stopte niet bij het avondeten. Ik maakte vandaag nasi zonder vlees klaar.

Nodig voor één persoon: witte rijst – 1/2 pak nasi groentes – 1/2 zakje Conimex nasi kruiden – 1 ei – kroepoek – satésaus

Kook de rijst. Wok de groentes. Voeg de nasikruiden toe aan de groentes. Voeg ook de rijst toe aan de wok met groentes. Bak een ei, serveer je ei op de nasi en de kroepeok ernaast. Verwarm satésaus in de magnetron en doe het er bij. Wow, ik heb nog nooit zo kort een recept uitgeschreven. Diehard-makkelijk. Lekker. En VOL!

Dus, dikke prima maaltijd dit. Ik moet wel toegeven dat ik ietwat inspiratieloos was, maar ik had écht nergens zin in. En geen honger. Vet raar.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER NASI & BAMI:

2 reacties op “Vega nasi met satésaus en een gebakken ei

  • Waarom maak je zelf geen satésaus? Kost 1 minuut

    Satesaus recept
    Neem een flinke lepel pindakaas, wat sambal en een scheutje water. Doe dit in een pan op het vuur en roer totdat je een egale saus hebt. Je kan naar smaak nog extra sambal, peper of sojasaus toevoegen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *