Koelverse pizza Mozarella van AH (gedverderrie)

Goedenavond! Ik heb het een beetje druk en dat kan ik echt goed merken aan mezelf: ik heb geen zin om me fatsoenlijk aan te kleden en ik heb geen zin om te koken. En dus at ik vanavond een koelverspizza. Omdat ik nog nét niet zo wanhopig was om te gaan voor een diepvriespizza. Maar gedver, zo’n koelverspizza is dus echt niets beter dan de diepvriesvariant. Ik blijf erbij: kant en klaar pizza is niet te eten. Gewoon weer zelf maken de volgende keer.

Nodig voor één persoon: geen koelverspizza mozzarella – 1 tomaat

Verwarm de oven niet voor tot 220C. Snij de tomaat in partjes en verdeel niet over de pizza. Doe de pizza niet 8 minuten in de oven en eet ‘m niet op.

Oké, ik at ‘m wel op want ik heb niets anders in huis en geen tijd om nog actie te ondernemen wanttt ik ga over 2 seconden naar het Concertgebouw voor een klassieke avond van de filmmuziek. MOOI!

Doei!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

BETERE PIZZA’S:

7 reacties op “Koelverse pizza Mozarella van AH (gedverderrie)

 • Michiel zegt:

  Vandaag voor het eerst een koelverse pizza salami van AH gekocht. Zag er fijn uit in de doos. En daar hield fijn dan ook meteen op. Bah, wat een smakeloze lap niets. En dan had ik er al extra kaas op gedaan omdat ik dat niet kon ontdekken. Dat was de eerste en laatste keer. Dan toch maar een paar euro meer voor een echte pizza.

 • Pam (20) zegt:

  Pizza's van Dr. Oetker vind ik op zich nog wel te doen. Maar mee eens, zelf pizza maken of halen bij de pizzeria is veeeeel beter!

 • De k&k pizza's met tonijn van de Lidl zijn wel heel erg lekker! Ik vrat er altijd minimaal 3 per week.
  Lekker dunne bodem, goed belegd, etc. 🙂
  Waar heb je deze trouwens vandaan en hoe heet ie? Dan weet ik dat voor de volgende keer! 😀

 • Vaak vind ik de koelverse pizza's een erg soppige/natte bodem hebben. Maar de diepvriespizza's van AH Excellent vind ik altijd erg lekker, ook veel beter dan de standaard diepvriespizza's !

 • Afgelopen weekend heb ik hem gehad en vond hem eigenlijk verrassend lekker! Vond hem haast te vergelijken met een pizza die je krijgt in de pizzaria. Ik weet niet of het aan de pizza's ligt of verschil in smaak, maar ik ga hem zeker vaker halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *