Spaghetti met nasi groentes en kaas

Hoi! Het is vrijdagochtend en dat betekent dat ik ANY MOMENT naar LOWLANDS ga vertrekken! Oooooh, ik heb z o v e e l zin in dit festival. Ik mag als pers naar Lowlands en ga schrijven over al het eten dat je er kunt krijgen. Maar natúúrlijk ook een verslag van de sfeer en de bands die ik ga zien. Men, ik heb er zo veel zin in. Dat had ik al gezegd toch? Nou ja, zoveel dus. Volg me op instagram en snapchat (Lterveld) om lekker de hele dag op de hoogte te blijven!

Maar goed: voordat ik naar het paradijs vertrek, moet ik nog eventjes vertellen over m’n avondeten van de afgelopen dagen. Ik wil jullie niet hongerig achterlaten natuurlijk.

Gisteravond kreeg ik twee journalisten over de vloer en maakte ik Gnocchi met ricotta, parmezaanse kaas, spinazie en citroen. Dat recept staat in m’n kookboek! En ze vonden het lekker!

De dag ervoor (Was het toen woensdag? Ik denk het.) maakte ik een spaghetti klaar met de dingen die nog in huis waren: nasi groentes dus, van afgelopen maandag. En ik at geen Doritos bij de spaghetti, wat de maaltijd weinig bevredigend maakte…

Nodig voor één persoon: spaghetti – 150gr gehakt – groentes (nasi groentes kunnen prima, is gebleken) – Honig mix voor spaghetti – beetje geraspte kaas – ijsbergsla

Kook de spaghetti, bak het gehakt rul en voeg de groentes er aan toe. Doe de kruiden erbij met wat water en laat pruttelen tot een saus. Roer de spaghetti erdoor en serveer met ijsbergsla. KLAAR!

Easy, breasy, not so beautiful. Wel lekker, maar niet echt fantastisch. Maar het voldeed wel in m’n behoefte (is dit een goede zin?). Ik had gesport woensdagavond (I KNOW) en had echt zin in een dikke koolhydratenbunkermaaltijd. En volgens mij is spaghetti (pasta) dat wel. Toch? Geen idee, maar het was chill.

Nou, ik ga er vandoor. Updates van Lowlands Paradise volg je via instagram en snapchat. Ik dénk dat ik zaterdagavond al een blogje online zet, maar dat ligt een beetje aan de campingsituatie. En anders ben ik er maandag weer met een uit-ge-breid verslag.

Zie ik je daar? BYE!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

BETERE SPAGHETTI:

Eén reactie op “Spaghetti met nasi groentes en kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *