Goodevening! Strakjes ga ik naar een cabaretvoorstelling in DeLaMar en daarom had ik vanavond niet echt onwijs veel tijd om te koken en boodschappen te doen. Omdat m’n vriezer nog vol ligt met allerlei vleestoestanden, besloot ik daar maar iets mee klaar te maken. Shoarmawraps zijn het geworden! Alleen de tortilla’s had ik hiervoor nog niet in huis, dus die haalde ik nog even voor 1 euro 60 bij Vomar.
Nodig voor één persoon (in mijn geval dan): 200gr shoarmavlees – 3 tortilla’s – een hand ijsbergsla – 1/4 komkommer – knoflooksaus
Je bakt de shoarma gaar en mooi bruin en knapperig in de pan. De tortilla’s warm je eventjes op in de magnetron (zie verpakking). In de tortilla leg je daarna ijsbergsla en komkommer, daarop flink wat shoarma en je topt af met knoflooksaus. Doe je tortilla dicht en prik er een spaghettistuk in zodat het vast blijft zitten. Mmmm! Overigens ook lekker met zoetzure saus.
Makkelijk en lekker, maar niet geweldig voedzaam. Wel perfecto dat ik nu nog tortilla’s over heb, want ik heb al eeuwen zin in Mexciaans eten, dus dan kan ik dat mooi vrijdag maken, zodat ik zaterdag in al mijn vrije-dag-chillheid gewoon buikpijn kan hebben (Mexciaans eten is niet goed voor mijn lichaam:P).
Wat heb jij vanavond gegeten?
Misschien vind je dit ook lekker:
Anoniem zegt:
ik ben gay van deze wrap geworden
leonie zegt:
nice
Red Sonja zegt:
Oeh, klinkt goed! 🙂
BeautyByTS zegt:
Heerlijk!!
leonie zegt:
🙂
femke zegt:
Gister en vandaag de kip met Italiaanse kruiden en tzaziki van een van jou receptjes, verrukkelijk!
leonie zegt:
Lekker Femke!
Anoniem zegt:
dit heb ik net gegeten! is ook erg lekker met chilisaus, en voor de vegetarische versie met falafel 😉
leonie zegt:
Ja zoetzure saus is inderdaad ook een goeie optie! Mmmm