Leo’s leven 174: boeklancering in Rotterdam, voor het eerst de stad in met baby en zelf kaviaar maken

Goedemorgen leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van vrijdag 15 september. Het is een zonnige dag, ik heb m’n blauwe lievelingsjurk aan én ben vroeg uit de veren zodat ik m’n werk z.s.m. klaar heb en kan genieten van het weekend. Maar voordat we bij dat stadium zijn, ga ik je nog even bijpraten over mijn afgelopen dagen. Die stonden in het teken van de boeklancering van Bonnie (event in Rotterdam waar ik NIEMAND echt kende), veldonderzoek doen voor een hele leuke campagne, een geweldig dagje met Morris (alles verliep volgens plan), de make-over van het huis van een van mijn beste vriendinnen door een televisieprogramma (lila plafond! lila plafond!), voor het eerst de stad in met Morris en meer. Genoeg te vertellen, let’s do this!

Dinsdag:
Dinsdag was een lekkere drukke werkdag. Ik schreef m’n dagboek, leverde een preview aan voor een nieuwe samenwering met Green Chef (ben zo fan hiervan), zette de campagne met Snuggs live (let op: alleen vandaag werkt bij code LTV20 nog!!), beantwoorde reacties op m’n blog, plande iets in voor een affiliate samenwerking en maakte een nieuwe foto in menstruatieondergoed voor een Snuggs campagne die donderdag live ging. In mijn werk is het altijd zo dat de content die jij live ziet, vaak al dagen of zelfs weken van te voren gemaakt is, zodat de klant er goedkeuring op kan geven. 😀

M’n fav model van Snuggs: de Hugger.

Als lunch maakte ik nog een maaltje van Green Chef klaar, want ‘s avonds zou ik niet thuis eten en dan had Jan alvast avondeten en ik alvast een fatsoenlijke lunch. Ik maakte een hele lekkere curry klaar:

Daarna ging ik even op veldonderzoek naar een winkel om eens even wat pareltjes op te speuren voor een samenwerking die er binnenkort aankomt. Op deze foto zie je alvast één parel die denk ik binnenkort in mijn interieur te vinden is… 😀

Om 3 uur haastte ik me naar het station om de trein te pakken naar Rotterdam. Ik ging naar de boeklancering van Het Leuke Mensen Boek van Bonnie (BijBonnie) en vond dat spannend en heel leuk. Ik vermoedde van te voren namelijk al dat ik niet echt iemand zou kennen daar en het is ook niet zo dat ik Bonnie super goed ken. Ja; ik volg haar online en zij mij én we hebben ooit samen een aflevering van De Poezen Podcast opgenomen. Maar that’s it.

Jan had me echter overtuigd om wel te gaan, omdat het tijd is om af en toe even uit de comfortzone die #casaripperda is geworden, te kruipen. Dus daar ging ik.

Er waren allemaal leuke mensen en ze zagen er allemaal heel mooi uit. De boeklancering was in een park in Rotterdam op echt een prachtige plek, maar helaas begon het na 5 minuten speechen ontzettend te regenen, hahaha. Dus toen gingen we massaal binnen schuilen, wat ook wel weer knus was.

Het Leuke Mensen Boek is trouwens echt te gek; het is een vriendenboek voor volwassenen. Je kunt er dus allerlei leuke vragen in beantwoorden, waardoor je je vrienden nog beter leert kennen. Echt een leuk boek om cadeau te geven binnen je vriendengroep <3.

En waren er mensen die ik ken? Niet echt, aaaaah. Haha! Er was één vlogger die ik uitgebreid volg op Insta (Bram de Wijs, of voor ingewijden: Bram de Wijhijs) dus dat was heel leuk om elkaar eens in het echt te zien en te spreken (dit was volgens mij één keer eerder gebeurd) en verder kende ik alleen mensen van gezicht. Dus dat was best wel spannend, maar ik ben op iemand afgestapt en daar had ik een hele leuke klik mee, dus uiteindelijk hebben we heel gezellig met elkaar staan borrelen en had ik echt een leuke tijd :D. Én trots op mezelf dat ik gewoon ben gegaan. Yay!

Woensdag:
Op woensdag had ik een dagje met Morris en dat werd echt een topppppdag; zo’n dag waarop alles loopt zoals gepland. Wat wonderlijk is, want tot nu toe zijn die dagen spaarzaam haha.

Hij sliep in z’n eigen bed, ik had tijd om te eten, ik heb wárme thee gedronken, een was opgeruimd en zélfs gedoucht. Ongekend.

‘s Middags zijn we even gaan wandelen in de buurt, waarbij ik lekker kibbeling voor mezelf haalde en Morris bij een fontein parkeerde, waar hij eerst sceptisch over was, maar later helemaal van in de ban raakte.

Rond 6 uur ging Morris naar bed en kwam Jan thuis en was het tijd voor een avondje met z’n twee. We hadden heerlijke plannen, want vandaag was ein-de-lijk de uitzending van Jelka op eigen Houtje te zien op Amazon Prime (en volgende week op Net5), waarin het huis van vrienden Vera & Leroy helemaal een make-over krijgt. Deze opnames waren al begin dit jaar gemaakt en ik mocht bij de onthulling zijn en dat was echt te gek. Dus om nu eindelijk het programma te kijken en helemaal te zien hoe alles tot stand is gekomen, was echt leuk.

Mét een pasta van Green Chef. Wéér een hele lekkere, met o.a. kokosmelk en bimi en dat klinkt raar en goor (dat dacht ik van te voren iig), maar was echt zoooo nice.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Donderdag:
Op donderdag begon m’n dag wederom met gezelligheid met Snorrie. We moesten even langs de boekwinkel in de stad om een cadeautje te kopen voor een vriendin en dat was top, want dit was de eerste keer dat ik met Morris naar de stad wandelde. Vet leuk!

In een uurtje waren we heen en terug gewandeld en ik heb er vet van genoten. Morris ook, hoewel hij in de wandelwagen wel steeds veel last heeft van reflux. Maar zoals de chiropractor zegt: hij is een happy spitter: kotst veel maar lijkt er niet onder te lijden en is hartstikke vrolijk. Ook tijdens het kosten haha.

Daarna was het tijd voor een klein dutje op z’n slaapkamer, wat rete gezellig was, want Ted kwam er ook bij zitten. Er waren in de tuin bouwvakkers aan het werk aan het pand achter ons en dat vond Theodorus een beetje spannend, dus die week niet van mijn zijde.

Ach, alleen maar gezellig en ik ben blij dat ik de veilige haven voor m’n harige viervoeter ben <3.

‘s Middags ging Morris naar de oppas en was het tijd voor mijn vrije donderdag. NOT. Het was wederom een donderdag waarop gewerkt moest worden, maar dat vind ik niet zo erg. Toch wel een voordeel van eigen baas zijn, dat je je eigen tijd kan indelen.

Dus ik werkte twee uurtjes (o.a. aan een insteek voor een interieursamenwerking, incl. Moodboard) en om 3 uur was het tijd voor de masseur.

Het is inmiddels bijna twee weken geleden dat het in m’n rug schoot en ik heb er nog steeds last van, dus het was tijd om het eens een beetje los te laten maken door de Thaise massagesalon. En dat was echt knettttttttergoed.

Daarna ging ik boodschappen doen en koken, terwijl Jan Snorrie weer thuisbracht. In de supermarkt – we hebben een tijdelijke Albert Heijn omdat de andere laatst afgebrand is en het is een soort Lowlands-AH en dat is geweldig) – ontdekte ik een nieuw product van Old Amsterdam waar ik intens nieuwsgierig naar werd…

Maar wat in vredesnaam is het?! Het lag bij de cheddar enzo, dus is het de bedoeling dat je dit óp je broodje hamburger doet? Of is dit een vervanger voor een hamburger? Nobody knows. Ik heb het in ieder geval ff opgebakken (terwijl ik burgers aan het maken was) en vond het… vreemd. Niet echt een aanrader en nu ik het geproefd heb, weet ik ook gewoon echt nog steeds niet in combinatie met wat ik dit zou eten. Ik vond het niet vies, maar wel gewoon een heel onduidelijk product, haha.

Ook scoorde ik bij de supermarkt nog wat andere gekke ingrediënten, waaronder heel veel gelatine. Ik dook namelijk ‘s avonds de keuken in om zelf kaviaar te maken, van koffie. Dat had ik laatst eens ergens voorbij zien komen en ik wilde eens proberen of me dat lukte.

En ja hoor; dat lukte!! Wel met veel oefenen en de hele keuken zat onder de olie, maar het eindresultaat was top. Ik ga er binnenkort wel even over bloggen, want het is echt awesome en jij wil dit ook doen. Want het is óók heel simpel. En cool. Nou goed, daarover later meer.

Inmiddels is het vrijdagochtend en moet ik over 40 minuutjes bij de bekkenfysio zijn. Jan heeft vandaag Morris onder z’n hoede en ik ga aan het werk met een leuke campagne voor Westwing, koffie drinken met een vriendin, als ik tijd heb nog een blog schrijven over alle kleuren hier in huis en als ik dán nog tijd heb hopelijk naar het strand of de bouwmarkt. Beide plekken maken me intens gelukkig, dus we gaan het wel zien. Oh en vanavond heb ik m’n eerste OUDERAVOND. Mensennnnn hoe werkt dit?! Weer een hele nieuwe experience, aaaah. Ik praat je er dinsdag over bij. Dan heeft onze buitenkeuken als het goed is ook deurtjes, dus daar heb ik ook helemaal zin in (maar we gaan klussen met baby dus dit wordt nog interessant). Anyway; fijn weekend en tot dinsdag!!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Hey Leo, waarom heb je het gezicht van Morris eigenlijk verborgen?
Nou; er zijn best wat mensen die dit dagboek lezen of mij op Instagram volgen en ik vind het een veiliger idee dat die grote massa mensen m’n baby niet kan herkennen. En natuurlijk vind ik het SUPER jammer ook, want het liefst laat ik z’n vrolijke gezichtje de hele dag aan iedereen zien. Maar met veel volgers weet je gewoon niet echt wie er allemaal mee zitten te kijken met welke motieven en dan vind ik het fijner om op deze manier iets meer grip op die situatie te hebben. De eerste drie maandjes mocht iedereen meegenieten en sinds dien is z’n gezichtje online alleen te zien voor mensen die we kennen. Ik hoop op je begrip daarin en vertrouw mij als ik zeg dat onder die geblurde blokjes steeds een HEEL vrolijk kindje verstopt zit :D.

2 reacties op “Leo’s leven 174: boeklancering in Rotterdam, voor het eerst de stad in met baby en zelf kaviaar maken

  • Een happy spitter, dat heb ik echt nog nooit gehoord & kan ik mij heel moeilijk iets bij voorstellen :p. Jammer dat de ‘kaasburger’ niet helemaal in de smaak viel. Toen ik zag passeren op insta dat je dit ging proberen werd ik helemaal enthousiast, maar nu ga ik het denk ik niet zelf proberen :p. Zo benieuwd naar de blog over kleuren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *