Wraps met groene asperges, Mexicaanse kip, tomaat, avocado, ijsbergsla en kaas

Hallo daar! Gisteravond at ik onwijs lekker. Omdat ik allemaal random boodschappen in huis heb, moet ik een beetje creatief doen met de dingen uit de koelkast. Want tja, boodschappen met een mank been is gewoon echt heel moeilijk. Dus, ik maakte Mexicaanse wraps, want daar had ik wel een soort van de ingrediënten voor in huis. En voegde daar groene aspergetips aan toe, want die moesten op. Wat denk je; lekker? VET LEKKER.


Nodig voor één persoon: 9 groene aspergetips – 1 kipfilet – 3 kleine handjes ijsbergsla – 12 cherrytomaatjes – 1/2 avocado – 1,5 plak kaas – beetje taco kruiden – 3 wraps – beetje kwark + peterselie voor erbij

Helaas had ik geen geraspte kaas in huis, dus ik deed creatief met een plak kaas die ik op de wrap deed als ‘ie in de magnetron ging (1/2 plak per wrap dus), zodat ’t mee zou smelten terwijl de wrap warm werd. Maar goed, zo maak je de rest klaar: Snij de kip in kleine stukjes en bak in de pan. Voeg de tacokruiden en wat water er aan toe en laat pruttelen tot de kip gaar is en het sausje een beetje dik. Grill de asperges 4 minuutjes in een grillpan. Doe in de wraps wat ijsbergsla, gehalveerde tomaatjes, wat avocado, verdeel de kip erover en de asperges en vouw dicht. Serveer een mengseltje van kwark, peper, zout en peterselie erbij. EETZE!

VET lekker was dit dus. En wat dus heel chill is; ik at maandag die gruwelijk heerlijke tortizza’s met asperges (wraps en asperges) en met die restjes heb ik dus gister dit klaar gemaakt. Vet ideaal voor je koelkast en portemonnee. Yay!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER GROENE ASPERGES:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *