Vlindertjespasta met roomkaas, kip, zongedroogde tomaatjes, spinazie en pijnboompitten

Hallo allemaal! Vandaag had ik de hele dag al zin in roomkaas. M’n favo gerechtje met roomkaas is kip met zongedroogde tomaat en roomkaas in bladerdeeg, maar vandaag maakte ik een pasta. Vlindertjespasta met kip, spinazie, zongedroogde tomaat, roomkaas en pijnboompitten. En het was onwijs lekker.

Je kookt de pasta gaar in 13 minuutjes. Ondertussen wok je de spinazie en als die geslonken is, leg je die even op een bord apart. In de wok bak je vervolgens de kipfilet gaar en daar voeg je de roomkaas met kruiden (euroshopper) aan toe. Laat dit lekker smelten. Gril ondertussen de pijnboompitjes en snij wat zongedroogde tomaatjes in stukjes. Als de pasta gaar is, giet je die af, roer je de spinazie en zongedroogde tomaten er doorheen en je schenkt de kip met roomkaas-saus erover. Top af met pijnboompitjes, en klaar! Mjammmm. Ik vond het onwijs lekker:)

Dat was ‘t voor vandaag! Morgen ga ik denk ik overdag een applecrumble maken en er hopelijk ook over bloggen, maar ik heb helaas dit weekend geen goeie camera tot m’n beschikking dus de foto is (net als vandaag) een beetje crap. Anyway, tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *