Bladerdeegflapjes met kip, spinazie en zongedroogde tomaat in kruidenroomkaas

Goedenavond! Vanavond heb ik bladerdeegflapjes gemaakt met als vulling kip, spinazie, zongedroogde tomaat en kruidenroomkaas. Eigelijk wilde ik er nog tagliatelle in doen (zoals dit recept), maar ik had niet super veel honger, dus dit was genoeg!

Je bakt de kipstukjes gaar, voegt de spinazie er aan toe en laat deze slinken. Dan doe je er ongeveer een half kuipje (AH euroshopper) roomkaas door en 4 zongedroogde tomaatjes uit de pot. Vouw de vulling in een plakje ontdooid bladerdeeg en doe de flapjes 25 minuten in de oven op 180C.

Ik vond het heerlijk. Aan twee flapjes had ik genoeg als avondeten. Niet erg slank of gezond, maar erg de moeite van een extra avondje sporten waard ;). Tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:


8 reacties op “Bladerdeegflapjes met kip, spinazie en zongedroogde tomaat in kruidenroomkaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *