Verse Tagliatelle met zalm, spinazie en roomkaas

Goedenavond! Na een hele lange heftige dag bij DeLaMar (onze eerste eigen productie in verkoop, woehoe!) heb ik vanavond toch de spirit gevonden om te koken:) Zelfs na wat wijntjes kreeg ik nog een fatsoenlijke maaltijd op tafel:)

Vanavond at ik verse tagliatelle met zalmfilet (in de wok, 4 min), verse spinazie (laatste 2 min mee wokken/laten slinken bovenop de zalm) en roomkaas (in een apart pannetje smelten met kookroom). En het was echt heeeeeel lekker en heeeeel machtig.

Dus, dat was ‘m weer voor vanavond!

Tot morgen:) Byebye

2 reacties op “Verse Tagliatelle met zalm, spinazie en roomkaas

  • Anoniem zegt:

    Ik weet niet of je het weet, ik kwam er laatste zelf ook pas achter maar je mag geen zalm met spinazie combineren. Het klinkt raar, maar kan giftig/slecht effect hebben! Ga het maar eens googlen! Daarom vind ik groente lastig te combineren bij zalm omdat spinazie er eigenlijk zo goed bij past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *