Goedenavond! Na een hele lange heftige dag bij DeLaMar (onze eerste eigen productie in verkoop, woehoe!) heb ik vanavond toch de spirit gevonden om te koken:) Zelfs na wat wijntjes kreeg ik nog een fatsoenlijke maaltijd op tafel:)
Vanavond at ik verse tagliatelle met zalmfilet (in de wok, 4 min), verse spinazie (laatste 2 min mee wokken/laten slinken bovenop de zalm) en roomkaas (in een apart pannetje smelten met kookroom). En het was echt heeeeeel lekker en heeeeel machtig.
Dus, dat was ‘m weer voor vanavond!
Tot morgen:) Byebye
Anoniem zegt:
Ik weet niet of je het weet, ik kwam er laatste zelf ook pas achter maar je mag geen zalm met spinazie combineren. Het klinkt raar, maar kan giftig/slecht effect hebben! Ga het maar eens googlen! Daarom vind ik groente lastig te combineren bij zalm omdat spinazie er eigenlijk zo goed bij past!
leonie zegt:
Ik heb het even nagezocht en volgens het Voedingscentrum is het achterhaald en mag je dus gewoon spinazie en zalm combineren!!