Goedenavond! Vanavond heb ik bladerdeegflapjes gemaakt met als vulling kip, spinazie, zongedroogde tomaat en kruidenroomkaas. Eigelijk wilde ik er nog tagliatelle in doen (zoals dit recept), maar ik had niet super veel honger, dus dit was genoeg!
Je bakt de kipstukjes gaar, voegt de spinazie er aan toe en laat deze slinken. Dan doe je er ongeveer een half kuipje (AH euroshopper) roomkaas door en 4 zongedroogde tomaatjes uit de pot. Vouw de vulling in een plakje ontdooid bladerdeeg en doe de flapjes 25 minuten in de oven op 180C.
Ik vond het heerlijk. Aan twee flapjes had ik genoeg als avondeten. Niet erg slank of gezond, maar erg de moeite van een extra avondje sporten waard ;). Tot morgen!
Misschien vind je dit ook lekker:
Jopy Willems zegt:
Hmm heerlijk recept dit, al meerdere keren klaar gemaakt 🙂
leonie zegt:
ah nice 😀
Mariska zegt:
Ohh dit moet ik echt een keer maken! Jammer genoeg houdt mn vriend niet van bladerdeeg, dus maar doen als ik een keertje alleen ben 😉
Je blog is trouwens super! Heb vorige week de prei stamppot met champignons gemaakt… Jum!
leonie zegt:
thanks voor je comment! 😀 Misschien moet je dit maaltje eens proberen met filodeeg, vind je vriend at wel lekker?
Joyce zegt:
Klinkt heel lekker! Weet je misschien nog een goed alternatief voor spinazie?
leonie zegt:
whauw, anderhalf jaar te laat, maar je zou bvb ook goed broccoli kunnen gebruiken! Maar spinazie is wel echt 't lekkerst.
ivy zegt:
Yummy!
Ik ben net even een uur door al je blogposts heen gespit en heb een aantal heerlijke recepten opgeslagen. Je blog is awesome!
leonie zegt:
Thanks! Wat leuk om te horen:) Laat je het weten als je iets gemaakt hebt?