Karbonade met gekookte aardappels en bloemkool met kerriesaus

Goedenavond! Hebben jullie allemaal Halloween-ish gegeten vanavond? Ik was het wel van plan: bloederige tomatensoep, chilli con carnaval (Southpark) of pompoensoep. Maar ik at met Bas en z’n broertje en die wilden aardappels, groentes en vlees. Vooruit… We aten karbonade met gekookte aardappels en bloemkool met kerriesaus.

Het is heel saai en simpel. Je doet de karbonade in de pan en bakt deze in ongeveer 10 minuten gaar. Regelmatig keren. Je kookt de aardappelen in de schil en de bloemkool allebei in 20 minuten gaar. Bij de bloemkool maakten we een kerriesausje uit een zakje van knorr (melk toevoegen).

Het zag er niet alleen dodelijk (om in Halloween termen te blijven) saai uit, zo smaakte het ook, haha. Echt saaie, suffe Hollandse pot. Maargoed, we zijn weer gevuld:) Morgen weer een meer inspiratievolle maaltijd. Byebye!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *