Minihamburgertjes met munt in een pitabroodje met Griekse yoghurt en mango

Goedenavond! Gisteravond wilde ik eigelijk heel simpel koken, maar ik wist niet goed wat. Welk wereldgerecht van Knorr vind jij echt een aanrader die ik eens moet proberen? Anyway, uiteindelijk vond ik op ah.nl een receptje dat me wel aansprak en dat ik een beetje heb omgebouwd tot: mini hamburgertjes met munt in een pitabroodje met Griekse yoghurt en mango.

Je koopt Euroshopper hamburgers, trekt het vlees uit elkaar en doet dit in een kom, samen met 1 eetlepel citroensap, 3 tenen knoflook en een paar fijngehakte takjes munt. Je mengt het allemaal en kneed er kleine hamburgertjes van. Die bak je in ongeveer 10 minuten gaar. Ondertussen bak je de pitabroodjes af volgens de beschrijving en snij je de mango in kleine stukjes. Doe vervolgens sla en Griekse yoghurt in het pitabroodje en vul ‘m met de mango en hamburgertjes. Eet smakelijk!

Ik vond het best goed te eten. De munt was niet erg aanwezig, de knoflook een beetje teveel. En ik vergat er feta in te doen. Als geheel was het niet echt super, maar de hamburgertjes apart waren erg lekker (misschien beter als hapje?)

Vanavond at ik de (vega-) leftovers van gisteren, en dus blog ik morgen pas weer! Tot dinsdag!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *