Bladerdeegflapjes met kip, spinazie, tagliatelle en roomkaas

Haaaaalleluuuuja, ik heb zo onwijs lekker gegeten! Jullie verklaren me vast allemaal voor gek, als je de combi hoort, maar oh oh oh wat lekker!

Kook tagliatelle in 6 minuutjes gaar. Bak in een wok verse spinazie en als het geslonken is, voeg witte wijn en (veel) roomkaas toe. Als de tagliatelle gaar is, ook in de wok doen. Zorgen dat ’t goed gemengd en verdeeld is. Dan leg je een klein laagje van dit alles in bladerdeeg en daarop rauwe kipfilet, en dan weer een laagje. Bladerdeeg vouw je dicht (als een appelflap) en dan 30 minuutjes in de oven, halverwege even keren.

JONGENS. DIT IS ZO GODDELIJK. Try it:)

Byebye!

5 reacties op “Bladerdeegflapjes met kip, spinazie, tagliatelle en roomkaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *