Haaaaalleluuuuja, ik heb zo onwijs lekker gegeten! Jullie verklaren me vast allemaal voor gek, als je de combi hoort, maar oh oh oh wat lekker!
Kook tagliatelle in 6 minuutjes gaar. Bak in een wok verse spinazie en als het geslonken is, voeg witte wijn en (veel) roomkaas toe. Als de tagliatelle gaar is, ook in de wok doen. Zorgen dat ‘t goed gemengd en verdeeld is. Dan leg je een klein laagje van dit alles in bladerdeeg en daarop rauwe kipfilet, en dan weer een laagje. Bladerdeeg vouw je dicht (als een appelflap) en dan 30 minuutjes in de oven, halverwege even keren.
JONGENS. DIT IS ZO GODDELIJK. Try it:)
Byebye!
Eva zegt:
Welke hoeveelheden heb je gebruikt en hoeveel flapjes kun je daarmee maken? 🙂
leonie zegt:
Ik heb geen idee meer, maar ik gok voor 1 persoon (2 flapjes): 2 nestjes tagliatelle, 2 velletjes bladerdeeg, 1 kipfilet, 2 eetlepels roomkaas, 2 handen verse spinazie – een half glas wijn. Maar wel een gokje dit!
Anoniem zegt:
Hoe warm moet de oven? ik ga dit vanavond maken!
leonie zegt:
180-200 graden!
Anoniem zegt:
Klinkt lekker!