Vette hap: Duizend New York pizza’s op de vrijdagmiddagborrel

Joehoe, daar ben ik weer! Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een vrijdagmiddagborrel bij DeLaMar. Het is echt zo heerlijk hoe leuk onze #vrijmibo’s zijn. En normaal gaan we gewoon door zonder te eten, maar iedereen had honger dit keer en dus besloten we, op kantoor, duizend pizza’s te bestellen. We bestelden ze bij New York pizza, wat ik eigenlijk niet echt een pizzeria vind, maar ze zijn wel lekker. En erbij hadden we nog heerlijke kipnuggets van New York pizza, maar kennelijk was ik samen met één andere collega van de 8 overgebleven die-hard borrelaars, de enige die deze nuggets echt heerlijk vond. Heb jij ze wel eens gehad? En wat vond je er van?

We bestelden de pizza shoarma, die toch wel mijn favoriet is van New York pizza. Vet heerlijk met kaas, shoarma en knoflooksaus. Heeft weinig te maken met Italiaanse pizza, maar is wel heel lekker. Ook hadden we een pizza met mais en kip, maar die wilde niemand hebben, hahaha. Verder hadden we nog pepperoni, quatro stagioni en drie vega’s: pizza met garnalen, pizza met pesto en mozzarella, en nog een vega variant van de quatro stagioni. En volgens mij was dat alles, maar ik heb niet echt vreselijk goed opgelet. Mijn ogen waren gericht op de pizza shoarma :D.

De keuken van DeLaMar was ondertussen nog hard aan het werk, omdat er natuurlijk in het theater gewoon allemaal gasten waren (we borrelen vaak alleen met kantoorpersoneel, heel jammer!). Maar een van de koks was zo lief om ons een héérlijk toetje nog te brengen; met macarons en ijs, cheesecake en chocolade. VET heerlijk! 😀

Dus, dat was mijn maal op vrijdagavond. Best wel een behoorlijke aanrader voor tijdens de #vrijmibo. Ik hield ‘t vol tot 11 uur en ging toen naar huis, maar ik hoorde dat ‘t door is gegaan tot het licht werd buiten, hahahaha. Goeie bodem dus, die pizza’s 😉

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


7 reacties op “Vette hap: Duizend New York pizza’s op de vrijdagmiddagborrel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *