Vette hap: Broodje bamischijf met yo fresh en botersla

Goedemiddag! Gisteravond had ik echt enorme zin in een bamischijf en hoewel ik vanavond óók al frites ga eten, heb ik het toch maar gewoon klaargemaakt 🙂 Ik gebruikte bamischijven van Mora (die waren overigens erg lekker) en deed ze op een kadetje, die ik eventjes in de oven (180C) wat knapperig had gemaakt, met een kwak Yo Fresh (slanke mayo) en botersla.

Het was ergggg lekker 🙂 Alleen een beetje moeilijk eten want halverwege viel m’n bamischijf uit elkaar, potverdikkie. Overigens at ik er nog supercrunch kreukelfrites van Aviko bij, maar die vond ik toch echt behoorlijk tegenvallen. Doe mij maar de minifrites van AH!

Dat was ‘m. Ik ga zo lekker lunchen:) Voel me wel een beetje een fatty met die ongezonde troep, maar ik ben ik een bepaalde tijd van de maand en dan mag je gewoon even. Toch? 😉

Overigens heb ik geen spectaculaire paasplannen. Helaas geen supercoole paashaasvormige aardappelschijfjes of geverfde eieren op het menu staan. Jullie wel?

Misschien vind je dit ook lekker:


4 reacties op “Vette hap: Broodje bamischijf met yo fresh en botersla

 • Anoniem zegt:

  Goh, nooit geprobeerd; Broodje Nasi- of Bamibal. Meestal eet ik zulke snacks bij m'n frites. Toch eens proberen op een broodje..;-)

  • Hoi !

   Op een kadetje is een bamischijf erg lekker. Besmeer de onderste helft van het kadetje met mayo en de bovenste helft met sambal. Bamischijf erop en liefst nog een beetje atjar. Smullen !

 • Anoniem zegt:

  Zo ongezond zal het weer niet zijn,trouwens met het koude weer buiten heb ik ook de neiging om veel meer gefrituurd eten naar binnen te werken (net gehad in de stad weer), echt wel, dat komt door het weer, veels te lang koud.
  Ziet er goed uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *