Vette burger met angus beef, augurk, cheddar, aubergine, mayo en barbecuesaus

Hallo daar! Op Snapchat (lterveld) kon je gisteravond al zien dat ik echt gruwelijk dikke vette burgers aan het bakken was. Ik had een bier & burgers-avond met mezelf. Toevallig haalde ik m’n boodschappen bij Jumbo omdat ik daar in de buurt was en dus maakte ik van de gelegenheid gebruik en kocht ik speciaal biertjes van Brouwerij de Preal. Of ben ik nu totaal dom en verkopen ze dat ook gewoon bij AH? Anyways: bier en burgers. En oh oh oh wat was het vet en lekker en wat heb ik veel gegeten. Ik denk dat dit gewoon nog een betere hartaanvalhamburger was, dan mijn huidige hartaanvalhamburgerrecept. Nou, dat zegt wat.

Nodig voor één persoon binge-hoeveelheid: 2 burgers (ik had angus beef burgers) – 2 kleffe kaas-ui bollen – 4 plakjes augurk – 2 plakjes cheddar – barbecuesaus – mayonaise – paar plakjes aubergine

Bak de burgers tussen zo’n grill-tosti-ijzer-ding (serieus, iedereen heeft zo’n apparaat nodig en het kost geen drol). Leg ook de plakjes aubergine tussen de grill. Laat de broodjes iets minder klef worden door ze heel even in de oven te leggen (je hoeft niet voor te verwarmen). Bouw je burger op door te beginnen met een broodje, dan augurk, dan de aubergine, dan de burger met cheddar, dan barbecuesaus en smeer de mayo in het bovenste broodje. Zet die er op en KLAAR! Een dikke vette kleffe gruwelijk burger. Eet smakelijk!

Man, wat was dit lekker. Veel te veel voor één persoon, maar ik heb zo gruwelijk lekker lopen bunkeren. Asociaal gewoon. Maar te lekker.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER BURGERS:

Eén reactie op “Vette burger met angus beef, augurk, cheddar, aubergine, mayo en barbecuesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *