Verse spaghetti met kipfilet en basic champignonroomsaus

Hoi allemaal! Gister was ik echt compléét blanco wat betreft inspiratie voor m’n avondeten. Ik wist echt totaaaaal niet waar ik zin in had en kon niks verzinnen. Daar kwam nog bij dat na een heerlijke boswandeling door het Amsterdamse bos, die we afsloten met gluhwein en borrelhapjes, ik ook niet enorm veel honger had… Uiteindelijk besloot ik maar voor een lekker machtige, winterse pasta te gaan, namelijk spaghetti met kipfilet en hele basic champignonroomsaus.

Je snijdt de vieze stukjes van de kipfilet af en bakt ‘m in ongeveer 10 minuten gaar in een pannetje. De verse spaghetti hoef je slechts 5 minuten te koken. De champignonroomsaus die ik bij de kipfilet maakte was behoorlijk basic en heb ik wel eens lekkerder gegeten/gemaakt.. In een pannetje liet ik wat roomboter smelten en daarin bakte ik flink wat gesneden champignons. Toen ze een beetje een kleurtje kregen, voegde ik er wat kookroom en peper aan toe en dit liet ik pruttelen. Op m’n bord legde ik botersla, daarop de spaghetti, daarop de kipfilet die ik mooi had ingesneden en daar overheen de champignonroomsaus.

Het was een hele basic maaltijd met een beetje saaie smaken. Het vulde wel goed, maar ik werd er niet heel enthousiast van. Maargoed, ik had m’n buik weer gevuld en daar gaat het in the end om 🙂

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Verse spaghetti met kipfilet en basic champignonroomsaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *