Varkenshaasjes met champignonroomsaus en pomme duchesse

Hallo allemaal! Vrolijk Pasen! (haha). Vandaag at ik toch opeens thuis en omdat het Pasen is, wilde ik wel een beetje feestelijk eten. Dus ik at… Varkenshaas (lijkt op Paashaas, om in de Paas-stemming te blijven) met champignonroomsaus en pomme duchesse (ik was vergeten groente te halen, maar dat is voor een keertje ook niet erg).

Het varkenshaasje bak je in roomboter in een braadpan gaar. In een kookpannetje bak je lekker veel champignons in roomboter, en daaraan voeg je kookroom, melk, zout en peper en maizena toe. Dit allemaal enigzins op gevoel en ondertussen proeven. Dan zet je de varkenshaas in de champignonroomsaus even in de oven en ondertussen frituur je de pomme duchesse. Aromat erover en appelmoes erbij et voilĂ ! Heerlijk!

Ik zit echt stampesvol…

Dat was ’t weer! Fijne avond en tot morgen!

5 reacties op “Varkenshaasjes met champignonroomsaus en pomme duchesse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.