Vega: Pasta pesto met capresesalade

Olaaa! Ik heb knallende koppijn dus ik ben niet de gezelligste persoon ooit. Maar ik at wel heel lekker vanavond, dus dat moet ik toch maar even met jullie delen. Maar nu zonder uitroeptekens #ikbeneenbeetjecrancky.

Ik at vanavond pasta pesto (alweer ja) en heb eindelijk ontdekt wat het nut is van verschillende pastavormen. Pasta pesto kun je dus écht veel beter eten in elleboogjespasta, dan gaat de saus er veel lekkerder in zitten. Dus, dat is cool. (oh, ik mis m’n eigen uitorpetekens nu al).

Nodig voor één persoon: 3 eetlepels parmezaanse kaas – 3 eetlepels pijnboompitten – 15 blaadjes verse basilicum – olijfolie – elleboogjespasta – 1 tomaat – 1 bol mozzarella

Kook de pasta gaar. Maak de pesto klaar door de basilicum, olijfolie, kaas en pijnboompitten te staafmixeren. Met een beetje peper & zout. Snij de mozzarella en tomaat in plakken en leg om en om neer. De gare pasta roer je door de pesto, met een klein beetje van het kookvocht van de pasta. Roeren tot een smeuige pasta pesto, mozzarella en tomaat er bovenop leggen en een blaadje basilicum erbij. Klaar!

Vet fucking heerlijk. Wel duur. Maar wel lekker. En ik had t lekker allemaal in huis. Dus helemaal niet zo duur. Daaaaaag!

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

4 reacties op “Vega: Pasta pesto met capresesalade

  • Hi! I would like to share your recipes on our site. Making your content available to our users would increase the visits to your blog and we would happy to have your nice images and recipes with us :). If you like the idea, please, visit mytaste.be. You will find a link with the instructions clicking on the link just under TOP 10 food blogs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *