Mijn afgelopen week: Een nieuwe website, champagne, uit eten en meer!

Oooooooh mijn god jongens, wat was dit een week. Ik heb gewoon maandag voor ’t laatst geblogd en ik kan me nog amper herinneren wat ik de rest van de dagen heb gedaan. Deze week was suuuuper druk op werk bij DeLaMar, omdat het project waar ik samen met m’n manager mee bezig was, deze week live ging; DELAMAR.nl is vernieuwd! Donderdag gingen we live en de paar dagen daarvoor heb ik steeds een beetje overgewerkt om het allemaal af te krijgen. Maar oh, wat was dit een leuke week!

Maandag
Blogde ik al en at ik pasta pesto. Oh en ik was chagerijnig, ik was ’t alweer bijna vergeten hahaha.

Dinsdag
Werkte ik iets langer dan anders omdat ik én veel te doen had én ’s avonds naar Bas zou gaan, in Rotterdam, en ik haat het om in de spits te reizen. En dus at ik een hapje op werk, maar wél een zelfgemaakt maaltje. Vriendlief en ik hadden namelijk zondag mijn Italiaanse gehaktballen in tomatensaus gemaakt (omnomnom) en daar had ik nog van over. Dinsdag had ik de gehaktballetjes met saus mee naar werk en warmde ik ze op in de magnetron. Erbij maakte ik couscous en voila! Een heerlijk avondmaal.

Woensdag
Woensdag werd dan een diehard knallen dag op werk. De hele nieuwe site vullen, checken, bugs fixen, ga maar door. Het was echt een toffe dag op werk en het einde van het project kwam mooi in zicht. ’s Avonds werkte ik eventjes door om de laatste dingen gedaan te krijgen en daarom at ik in de artiestenfoyer van DeLaMar. Ik ging voor een soort paella met zeevruchten, kipkluifjes, gehaktballetjes  in tomatensaus, heerlijke aardappeltjes en salade. Super rare combi, maar erg lekker. Woensdagavond was dan nog de wedstrijd van NL-ARG, je zou het bijna vergeten. Die keek ik lekker thuis met vriendinnen bij mij op de bank. En man, wat was ik blij dat ik gewoon thuis was; duurde langggggg! En de volgende dag moest ik gewoon op tijd opstaan voor werk. Maar goed, ik heb genoten van de wedstrijd, en gigantisch gelachen om m’n vriendinnen met wie ik de wedstrijd keek; echt meisjescommentaar.


Donderdag
Dit was dan de grote dag waarop onze nieuwe site live ging. Spannend!! Maar om 2 uur ’s middags was het zo ver en alles ging goed, wiehoeeeee! We dronken champagne (om 2 uur ’s middags ja) en daarna was ik niet meer in staat om nog echt iets uit te voeren. Zo’n project hakt er wel behoorlijk in en het was echt spannend toen ‘ie live ging. Maar oh, wat een leuk moment!
’s avonds gingen we met de afdeling uit eten bij Eye, aan het ij. Ik was daar nog nooit geweest en wilde al heel lang echt graag er heen. Hoe dat allemaal beviel, schrijf ik in een volgend blogje (en op zich zegt dat genoeg, een hele blogpost over een bepaald restaurant moet wel betekenen dat ik erg goed heb gegeten).

Vrijdag
Op vrijdag pakte ik op werk allerlei dingen op die de rest van de week waren blijven liggen ivm de nieuwe site. Toch nog een behoorlijk druk dagje zo. ’s avonds zou ik met de Foodness-family naar een feestje gaan in het Amstel Hotel. Iets waar ik super veel zin in had, maar oh, ik kón niet meer. En dus heb ik afgezegd en heb ik gisteravond de hele avond op de bank gehangen. Lekker aan de slag met m’n kookboek (ik at twee avondmaaltjes hahaha) en even bijkomen.

Vandaag is het dan zaterdag en op de planning staan; 4 gerechten voor m’n kookboek klaarmaken (hou Facebook in de gaten; als de gerechten goed lukken kun je ze vanavond bij me komen afhalen in Amsterdam West!). Verder moet ik even boeken en een wegwerpcamera inslaan voor de vakantie, want a.s. woensdag vlieg ik naar Napels! Wiehoeeeeeee!

Maar eerst maar eens even druk aan de slag met het kookboek. 😀


MEER VAN DIT SOORT VERHALEN? VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+
FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *