Lunch: Tosti met oude kaas, een diepvriesburger en barbecuesaus

Joehoe! Gistermiddag snackte ik schandalig. Ik had veel te veel lekkere trek maar niet echt een goeie optie in huis en dus maakte ik iets raars met dingen die nog lagen. Waaronder een diepvrieshamburger. Prima klaar te maken tussen een tosti-ijzer, woehahaha.

Nodig voor één persoon: 2 sneetjes brood – 1 pakje oude kaas – 1 diepvriesburger – beetje barbecuesaus

De diepvriesburger moet je ff laten ontdooien voordat je ‘m tussen het tosti-ijzer doet (geen idee of dat ook echt moet, maar ‘t leek mij hels om in je tosti te bijten en dan een koude burger te proeven, brrr, dus uit voorzorg heb ik m’n burger ontdooid, op ontdooistand in de magnetron. De plak kaas leg je tussen het brood en dit gaat even tussen het tosti-ijzer, zodat de kaas vast smelt, maar maak de tosti nog niet helemaal klaar. Dan doe je de burger tussen het tosti-ijzer (brood is er weer onderweg) zodat de burger ff bakt. Hou dit gewoon in de gaten en als je denkt dat ‘ie mooi bruin is, dan haal je ‘m er tussen weg. Doe je burger nu tussen je half affe tosti en doe het geheel nog even tussen het ijzer, zodat je tosti helemaal klaar wordt (mooi bruin, alle kaas gesmolten, knapperig brood). Serveer met barbecuesaus en ga schandalig lekker eten.

Ik vond het echt gigantisch lekker en heel vullend. Bijna gewoon prima als avondmaal, als je er nog iets kleins bij eet (een salade ofzo?). Echt, wat heerlijk dit.

Lijkt het je wat? 😀

VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


8 reacties op “Lunch: Tosti met oude kaas, een diepvriesburger en barbecuesaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *