Vega: Lasagne met spinazie, studentenhaver, mozzarella en tomatensaus

Hallo daar 🙂 Het is maandag en ik had zin in lasagne. Mmmm! Maar laat ‘t nou net weet vegamaandag zijn en laat ik nou net de vorige vegamaandagen al gigantisch hebben gespijbeld, dus vandaag móest ik vegetarisch eten. Dus, vega lasagne dan maar. En een goede vervanger van gehakt in lasagne zijn noten! En dus maakte ik een lasagne met noten, spinazie, saus en mozzarella. Mmm!

Nodig voor 1 persoon: 4 verse lasagnevellen – 1/2 pot ah basic pastasaus – 1 bol (buffel)mozzarella – een handje studentenhaver (ja echt) – 200gr spinazie

Wok de spinazie zonder olie of vet en laat slinken. Vet een ovenschaal in en leg er een lasagneblad in. Voeg de saus en noten toe aan de spinazie en roer door elkaar. Doe saus op het lasagneblad (mag koud zijn) en bouw de lasagne op. Eindig met een laag saus en verdeel daar mozzarella over. Zet 20 minuutjes op 200C in de oven en eet smakelijk!

Het was een lekker maaltje en het vulde voldoende, maar ik vond het niet zo lekker als mijn andere recepten met studentenhaver. Blijkt dat studentenhaver toch beter combineert met brie en honing. Dat is iets smaakvoller. Maar evengoed was dit een lekkere simpele maaltijd.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

5 reacties op “Vega: Lasagne met spinazie, studentenhaver, mozzarella en tomatensaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *