Uitdaging – deze maand eet ik m’n kast leeg

Dag leuke lezers! Heb je het al gelezen, dat ik waarschijnlijk heel erg binnenkort verhuis naar een nieuw huisje in Amsterdam? Jeeeeej! En omdat ik binnenkort verhuis, heb ik een uitdaging bedacht…. Deze maand ga ik m’n kasten leegkoken! Er staan nog duizend dingen in mijn voorraadkast en omdat ik binnenkort ga verhuizen, moet dat allemaal eens op. Tot de laatste rijstkorrel. Zonder dingen weg te gooien, want van verspilling wordt niemand vrolijk.

In m’n kast zie ik al maanden een pak risotto van Knorr staan en heel veel zakjes voor bechamelsaus. Ook staat er nog een pot peppadews in de koelkast en heb ik m’n vriezer vol met kippenpoten, -bouten, -filets, noem maar op! Tel daar zo’n drie aangebroken pakken pannenkoekenmix en pizzadeeg bij op, en ik denk dat we er dan wel zo’n beetje zijn.

Door m’n kasten leeg te eten bespaar ik mezelf straks niet alleen een hoop gesjouw (meeverhuizen Γ³f alles weggooien), maar ook een hoop geld. Maar ik denk dat ik het wel lastig ga vinden. Ik ben zo iemand die iedere dag eet waar die zelf zin in heeft, en hou daarbij echt enorm geen rekening met wat er nog in huis is, vaak. Bovendien heb ik echt vooral héél veel pasta in huis en om nou iedere dag pasta te eten…? Maargoed.

Ik ga de uitdaging dus aan! En hopelijk eindig ik niet met hordes zilvervliesrijst met bechamelsaus, want die combi lijkt me niet echt top. Nee, hopelijk heeft de inhoud van m’n voorraadkast meer te bieden dan dat. Maar dat vind ik vanavond uit, op dag 1 van m’n kast-leeg-eet-challenge.

Doe je mee, onder het mom; voorjaarsopruiming? Twitter dan mee met #ALLESMOETOP! Dan kunnen we elkaar mooi steunen πŸ˜€

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

40 reacties op “Uitdaging – deze maand eet ik m’n kast leeg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *