Simpel en slank: Gebakken zalm met Oosterse wokgroentes en sojasaus

Hoi hoi! Afgelopen donderdag at ik heeeeeeel simpel. Ik had diehard zin in gebakken zalmfilet en wist niet zo goed wat ik er bij zou gaan eten, maar wilde heel makkelijk en zonder veel moeite koken. En dus gooide ik gewoon zo’n zak Oosterse wokgroentes in de wok en klaar! Met een beetje soyasaus erdoor en wat sesam om af te toppen. Lekker en simpel en toch genoeg om gevuld mee te raken. Prima dus, zo’n maaltijd. En bovendien ook vrij slank (op de suikers in de soyasaus na dan).

Nodig voor één persoon: 1 zalmfilet – 250gr Oosterse wokgroentes – 1 scheut soya woksaus (conimex) – wat sesamzaadjes

Bak de zalm aan beide kanten zo’n 2-3 minuutjes. Wok de groentes in wokolie en voeg de scheut soyasaus toe. Serveer de zalm op de groentes en top af met wat sesamzaadjes. Klaaaaaar.

Te simpel dit, maar toch lekker :). Dus, dat was mijn donderdag. Straks komt er nog een blogje online over m’n superdeluxe maal van zondag én m’n eerste #ALLESMOETOP-maal, die ik vanavond at. Tot zo!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


8 reacties op “Simpel en slank: Gebakken zalm met Oosterse wokgroentes en sojasaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *