Vega: Pasta pesto met spinazie en peppadews

Oh mijn god, terwijl ik dit blogje typ zit ik gewoon spongebob te kijken! Te cool! Gewoon om kwart over 8 ’s avonds. Vet heerlijk :D. Maar dat ter zijde. Ik at vandaag voor het eerst een avondmaal die moest voldoen aan m’n #allesmoetop-challenge. In de koelkast lag al een tijdje een pak verse spaghetti en ik had nog peppadews, spinazie en zelfgemaakte pesto in huis. En dus maakte ik daar een avondmaaltje van. Of het lekker was? Dat lees je hieronder!

Nodig voor één persoon: 2 handen spinazie – 125gr verse spaghetti – 5 peppadews – 1 eetlepel pesto

Dit gerechtje bevat maar weining ingrediënten en is ook nog eens heel snel klaar te maken. Je kookt de pasta 4 minuten. Daarna kook je de spinazie nog heel even in het kookvocht van de spaghetti. Door de afgegoten spaghetti schep je een eetlepel (zelfgemaakte) pesto. Doe dit vast op je bord (in je kom, in mijn geval). Giet ook de spinazie af en leg die naast de pasta en top af met wat peppadews uit pot. Klaar!

Nou, het was prima maar niet echt geweldig lekker. Eigenlijk gewoon echt heel saai… JAMMER! Je kunt veel beter deze variant hiervan klaarmaken.

Morgen ga ik denk ik een kippenbout met citroen en rozemarijn maken, want dat heb ik ook nog in huis. Maar wat ik er bij ga eten weet ik nog niet: rijst? couscous? aardappeltjes? Nou, dat zien jullie morgen wel.

Doet er iemand al mee met #allesmoetop? 😀

PS: te relaxt hoe ik vandaag gewoon 0 euro heb uitgegeven. Nul euro! Wiehoe!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

Misschien vind je dit ook lekker:


10 reacties op “Vega: Pasta pesto met spinazie en peppadews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *