Tortizza met geitenkaas

Goeeeeedemiddag leuk mens! Ik kookte vorige week vaak met restjes, want de koelkast puilde uit en het is goed om zo nu en dan restjes te eten. Ook al dat betekent dat je dan maar pizza’s met prei en geitenkaas moet eten…

Ik vond het gek klinken, maar op Instagram hadden jullie hoge verwachtingen. En ik moet zeggen: jullie hadden gelijk. Ik at echt hartstikke heerlijk! En dat zónder nog extra naar de supermarkt te gaan (heerlijk, als ik gewoon thuis op de bank kan blijven zitten) en zonder een cent uit te geven. Wat chill.

Zin in deze pizza-wraps? Aan de slag dan!

Nodig voor één persoon: 4 kleine wraps – 4 eetlepels pastasaus – 1/2 courgette – paar gekleurde tomaatjes – 3 schijfjes geitenkaas met honing – beetje oregano – beetje crème fraîche – 10 cm prei

Smeer de wraps in met pastasaus; een lekkere dikke laag is awesome. Snijd de courgette in plakjes en verdeel die over de wraps. Halveer de tomaatjes en verdeel ook die over de wraps. Snijd de prei in ringen, was ze even onder de kraan en verdeel dan ook over de pizza’s.

Verbrokkel de geitenkaas over de pizza’s en drapeer op ieder pizzaatje een flats crème fraîche. Top af met oregano en bak de pizza’s dan in 15 minuten op 180C in de oven. Klaar!

pizza2
Bij het eten vouw ik ze altijd dubbel: mjam!

Ik werd echt wel behoorlijk gelukkig van dit eindresultaat. De pizza’s smaakten me uitstekend en ik had lekker m’n koelkast opgeruimd hiermee. Wat relaxt!

Wel vond ik ze een klein beetje droog (wees niet zuinig met de pastasaus!!) en dat heb ik opgelost door een beetje honing over de pizza’s te smeren. Hele rare combi, maar wel lekker in combinatie met die geitenkaas. Kan prima dus!

Enjoy!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *