
Kooktip #: How-to: Satéprikkers gebruiken terwijl je ze niet in huis hebt
Heel simpel: gebruik spaghetti! Sinds ik dit doe zijn satéprikkers totaal overrated! Oké, niet als je gaat barbecuen en je wil er een spiesje aan gaan rijgen, dan adviseer ik écht om toch satéprikker in huis te halen, maar als je een gerechtje hebt dat je dicht moet prikken, zoals wraps, of iets kleins wat je aan een prikkertje wil prikken, zoals een olijfje, dan kun je echt prima spaghetti gebruiken.
Bovendien kan spaghetti gewoon warm worden en blijft het dan gewoon een stokje, dus ‘t kan gewoon mee in de oven, als je je wraps in de oven klaarmaakt.
En wat dan ook nog awesome is; dat stukje spaghetti dat je in een wrap prikt om vervolgens in de oven mee te gaan; dat is me een partij lékker, zodra ‘t uit de oven komt! Het bovenste gedeelde, wat uit de wrap steekt, is een soort van bruin verbrand (maar evengoed lekker!) en het binnenste, wat in de wrap zit, is zacht gegaard. Oooh man, wat lekker.
Dus, nuttige tip hè? 😉
KLIK HIER VOOR MEER KOOKTIPS VAN EEN KNULLIGE KOKKIN!
VOLG MIJ VIA YOUTUBE | BLOGLOVIN | TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+ | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!
Nu je dit weet kun je mooi een van de volgende gerechtjes klaarmaken:



Antoinette zegt:
Dankjewel! Wat een slimme tip